Teknoloji

Kodak 10x yakınlaştırmalı Easyshare Z915’i tanıttı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Her ne kadar birçok şirket yeni kompakt modellerini PMA’nın birkaç hafta öncesinde tanıtsa da, Kodak Vegas’a gelinceye kadar bekledi. Yeni ürünü EasyShare Z915, 10 megapiksel çözünürlüklü fotoğraf çekme yeteneğine sahip.

10x yakınlaştırmalı stabil optik lense sahip olan Z915, Kodak’ın Smart Capture teknolojisi sayesinde en iyi anları yakalıyor. AA pille çalışan bu makinede 2.5 inç’lik LCD ekran, SD / SDHC kart yuvası bulunuyor. Kırmızı, mavi, siyah ve gri renk seçenekleri ile Nisan ayında piyasaya çıkacak olan bu makinenin 199.95$’dan satışa sunulması bekleniyor. Basın bülteni çevirisini ve galeriyi yazının devamında bulabilirsiniz.

Galeri: Kodak EasyShare Z915
[nggallery id=68]

Basın Bülteni – Google çevirisi

Yeni Dijital Kamera Kodak yüksek sunar, kompakt tasarımı, yüksek çözünürlüklü performans Zoom

Kodak yenilikçi Akıllı Çekim özelliği, otomatik güzel resimler sunuyor

Rochester, NY, Mart 3, 2009 – Eastman Kodak Company (NYSE: EK) bugün dijital kameralar kendi yönlü hat için yeni bir ek: KODAK EASYSHARE Z915, güçlü bir görüntü sunan tanıttı 10X zum lens ve Kodak yenilikçi Akıllı Çekim özelliği optik stabilize Bu her zaman yüksek kaliteli görüntüler sunar.

Yeni fotoğraf makinesi PMA 2009 Uluslararası Kongre ve Ticaret göster Las Vegas’ta düzenlenen Kodak’s modülü at (modülü F200, Güney Salonu) debuted.

KODAK EASYSHARE Z915 Dijital Kamera doymayan resmi takers kolayca 10X görüntü ile berrak uzun mesafeli çekimler sağlar lens optik zoom stabilize. Bu Z915 da-ve otomatik olarak sahne olan çekim algılar ve en iyi olası görüntü yakalamak için kamera ayarlarını ayarlar Kodak yenilikçi Akıllı Çekim özelliği, performans yakalamak için hızlı tıklayın sunuyor. Akıllı Çekim otomatik olarak vurgulayın ve gölge alanları geliştirmek için KODAK PERFECT TOUCH işlem geçerlidir.

Hafif ve kompakt, the Z915 renklerin çeşitli mevcuttur:, mavi, siyah kırmızı ve gri.

“Yeni Z915 çok yönlü bir kamera Yoldayken aileler için idealdir, yapmadan bu ideal olan ama daha yakınlaştırmak istediğiniz iri kamera istemiyorum tüketiciler için,” John Blake, Genel Müdür Dijital Çekim ve Cihazlar, Başkan Yardımcısı, Eastman söyleniyor Kodak Company. “Akıllı Çekim kendi kombinasyonu ve yüksek optik görüntü stabilizasyon ile zum ile, Z915 hızlı büyüyen ürün kategorisinde, çıkmaktadır ve bunların dijital fotoğrafçılık deneyimi ilerletmek için yeni yollar arayan tüketiciler için büyük bir performans sunuyor.”

Yeni KODAK EASYSHARE Z915 Dijital Kamera sunar:
? 10X optik zoom objektif resim stabilize;
Hangi sahneleri analiz eder ve otomatik olarak güzel resimler sunmak için kamera ayarlarını ayarlar ? Kodak yenilikçi Akıllı Çekim özelliği;
? HD görüntü yakalama;
? 10 MP baskı için x40 30 “için”;
Kompakt ve şık gövdesinde ? Çok yönlü AA pil çözümü;
? Parlak ve detay açısından zengin 2.5 inç iç / dış mekan renkli ekran;
KODAK SDHC uyumlu ? / SD Hafıza Kartları;
? Renk seçenekleri, mavi, siyah kırmızı ve gri yer alıyor;
? Mevcut ABD $ 199.95 MSRP Nisan, 2009 den.

Aksesuarlar
Aksesuarları bir dizi yeni KODAK EASYSHARE Z915 Dijital Fotoğraf Makinesi, KODAK Ni dahil hazır olacaktır-MH AA Şarj Edilebilir Dijital Fotoğraf Makinesi Pil ve şarj cihazı kitleri; KODAK SD ve SDHC Yüksek Performans Hafıza Kartları; KODAK Kamera Çanta ve durumlarda ve çok daha fazlası.

Kodak Hakkında
Dünyanın önde görüntüleme yenilikçi olarak, Kodak tüketiciler, işletmeler ve yaratıcı profesyonel yardım resim güç tasmasını ve hayatlarını zenginleştirmek baskı.

, Yeni tasarladığım http://www.kodak.com ziyaret edin ve http://www.kodak.com/go/followus adresindeki bloglar ve daha izleyin daha fazla bilgi edinmek için

İLGİLİ HABERLER