Eğlence

Kobe Bryant yeni Apple TV reklamında boy gösteriyor

Apple, yeni ürünlerinin satışlarını artırmak için yine yıldız gücüne başvuruyor. Şirketin dördüncü nesil Apple TV reklamında bu hafta içinde son kez parkeye çıkacak olan efsanevi Los Angeles Lakers oyuncusu Kobe Bryant ve aktör Michael B. Jordan rol alıyor. Reklamda ikili Kobe’nin hayatını anlatan biyografik bir film çekmek için bir araya gelmiş gibi gösteriliyor.

Kobe, gençlik yıllarından bazı videolarla Jordan’ı etkilemeye çalışıyor. Jordan ise role biraz daha farklı biçimde yaklaşıyor ve Brad Pitt’in başrolünü oynadığı “Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi” filminden hareketle Bryant’ı zamanın yıkımına karşı mücadeleye çalışan biri gibi yansıtmayı istiyor. Reklam, bu fikri beğenmeyen Bryant’ın Jordan’ı karavanından kovmasıyla son buluyor. Kobe Bryant Apple TV reklamıyla bundan sonraki hayatında oyunculuk yapabilecek bir yeteneğinin olduğunu da gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple TV (2015) İncelemesi

Reklamda dördüncü nesil Apple TV’nin Siri yetenekleri üzerine vurgu yapılıyor. Kobe, kariyerinin ilk yılındaki videolarını Siri üzerinden NBA uygulamasını açarak gösteriyor. Jordan ise Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi filminde göstermek istediği sahneye Siri yardımıyla hemen ulaşıyor.

kobe bryant apple tv

Apple, son zamanlarda ürün ve servislerini tanıtmak için yıldız isimlerden fazlasıyla yardım alıyor. Taylor Swift, Kurabiye Canavarı ve Jamie Foxx bu yıldız isimler arasında ön plana çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER