FırsatlarManşetler

Sıcaklardan korunmak isteyenler için indirimli klima kampanyaları

Sıcaklardan korunmak isteyenlere klimalar için indirim fırsatları burada

Yaz sıcakları etkisini gösteriyor. Öte yandan bir taraftan da, her ne kadar normale dönüş yolunda adımlar atılsa da, devam eden koronavirüs salgını var. Yani, mümkün olduğu kadar evde kalmak ve sosyal mesafeyi korumak önemli. Yazın evde ferahlamak isteyenler için indirimli klima kampanyaları büyük önem taşıyor. GittiGidiyor’daki indirimli klima seçenekleri de uygun klimayı seçmekte size yardımcı olacaktır.

GittiGidiyor’da “Günün Fırsatı” kapsamında satılan ürünlerden bir tanesi Daikin Shira Eco FTXP25M 9.000 Klima. Liste fiyatı 7799 TL olan bu klima, şu anda indirimli olarak 5550TL’ye satılıyor. Bu fiyatın karşılığında A++ sınıfında ve 9000 BTU güçlü bir klima sunuluyor. 9000 BTU gücü, yaklaşık 20 metrekare büyüklüğündeki bir odayı soğutmak için yeterli olacaktır. Diğer bir deyişle, özellikle yatak odaları veya oturma odaları için bu klima ideal bir güç üretecektir.

Öte yandan Shira Eco klimanın özellikleri arasında uyku modu, turbo mod, ekonomik mod, otomatik çalışma, zamanlayıcı, nem giderici, hava akım yön ayarı gibi özellikler de bulunuyor.

İNDİRİMLİ KLİMA KAMPANYALARI (GİTTİGİDİYOR)

Daha yüksek güçlü klima isteyenler için indirimli klima fırsatlarına baktığımızda, Daikin Shira Eco 24000 BTU/h Inverter Klima R32 Duvara Montaj 16999 TL yerine 11015 TL indirimli fiyatla sunuluyor. Daikin Shira Eco FTXP60M A++ 22000 BTU/h Inverter Klima R32 Duvara Montaj ise 14499 TL yerine 9680 TL’ye satın alınabiliyor. Daikin Emura FTXJ50MW A++ 18000 BTU/h Inverter Klima R32 Duvara Montaj ise 12680 TL’ye satılıyor.

Yukarıda saydığımız tüm klima modellerinin ortak özellikleri Daikin Türkiye tarafından satılıyor olması. Daikin klima konusunda adını ispatlamış markalardan bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Öte yandan klimalar GittiGidiyor üzerinde genel olarak olumlu yorumlar alıyor.

Bütçenize uygun bir klima arıyorsanız, GittiGidiyor’un kampanya sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Bu makalede sözünü ettiğimiz modelleri ve daha fazlasını ilgili sayfada bulabilirsiniz.

İNDİRİMLİ KLİMA FIRSATLARI (GİTTİGİDİYOR)

Oda büyüklüğüne göre uygun klima gücü nasıl hesaplanır?

Uygun klima gücünü belirlemek için farklı yöntemler mevcut. Bunlardan bir tanesi odanın metrekare cinsinden büyüklüğüne göre hesaplama yapmaktır. Öncelikle klimayı kullanacağınız alanın metrekare ölçümünü yapın. Daha sonra metrekareye göre BTU klima hesaplaması için, odanın metrekare cinsinden büyüklük değerini 2,2’ye bölün, sonra da 1000 ile çarpın. Böylelikle BTU kaç metrekare için nasıl sonuç verir öğrenmiş olursunuz.

Örneğin, 20 metrekare büyüklüğünde bir odanız var.

  • 20 / 2,2 = 9,09
  • 9,09 x 1000= 9090

Yani en az 8600 BTU gücünde bir klima sizin odanız için uygun olacaktır.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER