Teknoloji

Vodafone Red kırmızı iPhone 7 modelleri için özel avantajlar sunuyor

kırmızı iphone 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

kırmızı iphone 7Apple, (PRODUCT) RED serisi kırımızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini geçtiğimiz hafta duyurmuştu. Türkiye’de de nisan ayı içinde satışa sunulacak yeni iPhone modelleri için operatörler ön sipariş toplamaya başladı. Vodafone yeni iPhone’lar için Vodafone Red abonelerine özel teklifler sunuyor.

Apple ve (RED) Vakfı arasındaki işbirliği 10 yıldır devam ediyor. Bu işbirliği çerçevesinde Apple’ın piyasaya sürdüğü (PRODUCT) RED serisi kırmızı renkli ürün ve aksesuarların satışından elde edilen gelirler, AIDS ile mücadele için kurulan Global Fon’a aktarılıyor. Kırmızı renkli yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, (PRODUCT) RED serisi altında sunulan ilk iPhone modelleri olma özelliğini taşıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, yeni iPhone’lar için sundukları teklife dair açıklamalarda bulundu. Aksoy şu ifadeleri kullandı: “Vodafone Türkiye olarak, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, Apple’ın Afrika?da AIDS ile mücadele eden (RED) kuruluşuna destek olmak üzere özel olarak ürettiği iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED telefonları tüm Türkiye’de abonelerimize Vodafone Red avantajlarıyla sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu özel ürünleri kullanan abonelerimiz AIDS’siz bir gelecek için oluşturulan Global Fon’a katkıda bulunmuş olacak. Tüm abonelerimizi bu anlamlı ürüne Vodafone Red avantajlarıyla sahip olmaya davet ediyoruz.”

Vodafone kırmızı iPhone 7 için değişim kampanyasından yararlanma imkanı sunuyor

(PRODUCT) RED serisi yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’a Vodafone aboneleri 24 ay taahhütlü kampanyalarla sahip olabilecek. Şirketin “Akıl Almaz Akıllı Telefon Değişim Kampanyası” kapsamında bir önceki model iPhone’unu getirenler kırmızı iPhone 7 modellerine 1560 TL’ye varan indirimlerden yararlanabilecek.

İLGİLİ HABERLER