Teknoloji

Kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Türk Telekom mağazalarında satılacak

kırmızı iphone 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

kırmızı iphone 7Apple, AIDS ile mücadeleye destek sağlamak ve farkındalığı artırmak adına tasarladığı PRODUCT (RED) serisi kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı geçtiğimiz gün (21 Mart) duyurmuştu. Şirket, yeni telefonların 24 Marttan itibaren internet sitesi üzerinden sipariş edilebileceğini açıklamıştı. Türk Telekom da PRODUCT (RED) serisi yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı mağazalarında satacağını duyurdu.

Apple’ın kırmızı alüminyum kaplamalı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın Türkiye sevkiyatına nisan ayında başlaması bekleniyor. Türk Telekom, kırmızı bir iPhone 7’ye veya iPhone 7 Plus’a sahip olmak isteyenlerin kayıtlarını bugünden itibaren internet sitesi aracılığıyla topluyor.

Kırmızı iPhone 7 4299 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak

Apple, sınırlı sayıda üretilen PRODUCT (RED) serisi iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için 128 ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama alanı seçeneği sunuyor. Kırmızı iPhone 7, 4299 TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alacak. iPhone 7 Plus’ın kırmızı modeline sahip olmak içinse cepten en az 4949 TL çıkarmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER