Teknoloji

Kırık Apple Watch fotoğrafları internete düşmeye başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-watch-kirik-1

Apple’ın uzun süredir beklenen akıllı saati Apple Watch’un satışı 24 Nisan itibarıyla başlamıştı. Saatlerini teslim aldıktan kısa bir süre sonra cihaza zarar gelmesini engelleyemeyen kullanıcılar da kırık Apple Watch fotoğraflarını internette paylaşmak için vakit kaybetmedi.

Apple Watch’un üç farklı versiyonu olsa da, sızan fotoğraflarda uygun fiyatlı olan iki versiyona ait modeller görülüyor. Fotoğraflarda Apple Watch Sport modelleri ve Apple Watch’un Milanese Loop kayışlı modeli ön plana çıkıyor.

Apple Watch Sport, güçlendirilmiş Ion-X camla kaplı bir ekranla birlikte geliyor. Apple Watch modellerinin ekranıysa safir kristalle kaplı. Her iki materyal de birkaç darbeye dayanıklı olsa da, safirin çizilme ve çatlama konusunda daha sağlam durduğu söylenebilir.

Söz konusu fotoğraflardan birinde Milanese Loop kayışının dahi zarar görmüş olması ilginç bir detay olarak göze çarpıyor. Paylaşılan fotoğraflardan bazılarında Apple Watch’a kasıtlı olarak test amacıyla zarar verilmiş olabileceğini unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER