Ulaşım

Kia’dan X-Men temalı Sorento

kia-x-car-2

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, Fox ile işbirliğine giderek 2015 model Sorento’sunun özel bir versiyonunu hazırladı. X-Men temasıyla donatılan bu özel üretim Sorento, şirketin sponsoru olduğu Avusturalya Açık 2015 tenis turnuvasından bir hafta önce görücüye çıkacak. X-Men temasına sahip otomobilde ön plana çıkan karakterin Wolverine olduğunu anlamak için aracın ön ve arka kısımlarına bakmak yeterli oluyor. Pençe izini andıran çizgiler rahatlıkla dikkat çekiyor.

X-Men: Days of Future Past sinema filminin tanıtımı için tasarlanan otomobilin galasını ünlü tenis oyuncusu Rafael Nadal gerçekleştirecek. Ocak ayındaki etkinlik öncesinde Nadal’ın Avusturalya Açık’ı tehdit eden Sentineller ile mücadele için X-Men ile işbirliği yaptığı ve özel tasarım Kia Sorento’yu kullandığı bir video da yayınlanacak. Aralık ayının ortasında yayınlanması beklenen video Kia’nın YouTube ve Facebook hesapları aracılığıyla paylaşılacak.

kia-x-car-1

Aynı zamanda Kia X-Car olarak anılan otomobil, 19 Ocak ve 1 Şubat tarihleri arasındaki turnuva boyunca müsabakaların gerçekleşeceği Melbourne Park’ta görücüye çıkacak.

İLGİLİ HABERLER