Ulaşım

Kia EV9 için iki yeni video paylaştı

kia ev9
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Kia EV9 adını taşıyan yeni elektrikli SUV modeli için ipucu veren iki yeni video paylaştı. Sadece birkaç saniye uzunluğundaki videolar, henüz duyurusu yapılmayan elektrikli otomobille ilgili bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Her iki video da 16 saniye uzunluğunda. Ancak Kia ay ortası itibarıyla EV9 hakkında daha fazla detay paylaşma sözü verdi. Buna ek olarak, resmi tanıtımın da mart ayı sona ermeden yapılacağı hatırlatıldı. Kısacası EV9 hakkındaki her şeyi öğrenmek için fazla uzun süre beklemek gerekmeyecek.

Videolardan birinde otomobilin ön ve arka farları görülüyor. Farların gösterimi sırasında küçük bir ışık şovunun yapılmış olması da dikkat çekiyor.

Kia videoların “EV9’un şık ve heykelsi tasarımı ile kendine güvenen ve iddialı geometrinin benzersiz karışımını sergilediğini” belirtiyor. Diğer video ise otomobilin siluetine genel bir bakış atmayı sağlıyor.

Kia EV9 öncesinde EV6’yı tanıtmıştı

Kia EV9’dan önce EV6 modeliyle elektrikli otomobil çalışmalarında yeni bir dönemi başlatmıştı. EV6’nın başlattığı yolculukta EV9 ile birlikte başka bir alana daha genişlemek mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER