Teknoloji

KFC’den tavuk ısıtmalı oyun konsolu geliyor: KFConsole

Tavuk pişirme hazneli oyun konsolu KFConsole

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında ”I Love You Colonel Sanders!” adlı video oyununu tanıtan fast-food restoran zinciri KFC’den yeni bir hamle geldi. KFConsole, Haziran ayında Playstation 5 lansmanından hemen sonra duyurulmuştu. Ancak büyük çoğunluk bunun bir şaka olduğunu düşünmüştü.

Görünen o ki KFC bu konuda oldukça ciddi. KFC Gaming Twitter hesabından yapılan ”Konsol savaşları bitti. Karşınızda KFConsole.” açıklamasıyla söylentiler resmileşti.

 

”Power your hunger” sloganı ile duyurulan KFConsole, “Tavuk Haznesi” özelliğine sahip. Patenti alınan bu özellik, “Doğal ısıtma ve havalandırma sistemleriyle artık oyununuza daha rahat odaklanabilir, round aralarında çıtır kızarmış tavuğunuzun keyfine varabilirsiniz.” açıklamasıyla gün yüzüne çıktı. Oyun aralarında tavuğunuzu soğumadan yiyebilmenizi sağlayan oyun konsolu, Cooler Master tarafından tasarlanmış. Resmi sitede belirtilene göre Cooler Master ortaklığıyla geliştirilen cihazın iş ortakları arasında Intel, Asus ve Seagate de bulunuyor.

Konsolun diğer özellikleri de oldukça şaşırtıcı. KFConsole; özel Cooler Master NC100 kasa, Intel Nuc 9 işlemci, Asus tarafından güçlendirilen bir ekran kartı ve iki adet Seagate BarraCuda 1TB SSD içerecek. Ayrıca cihazda değiştirilebilir ekran kartı slotu da bulunacak. Bunların yanı sıra 4K çözünürlük, ışın izleme, 240 FPS ekran tazeleme hızı, VR ve ray tracing desteğinin de sunulacağı belirtiliyor. KFConsole için açılmış web sitesine ise bu bağlantıyı kullanarak ulaşmanız mümkün.

Duyurduğu özelliklerle şimdiden büyük heyecan yaratan KFConsole’un çıkış tarihi ise henüz bilinmiyor.

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER