Teknoloji

KFC Huawei Enjoy 7 Plus ile Çin’deki 30. yaşını kutluyor

kfc huawei Kentucky Fried Chicken, ya da yaygın biçimde bilinen kısaltmasıyla KFC, dünyanın en popüler fast food zincirleri arasında yer alıyor. Çin’de ilk restoranını bundan 30 yıl önce açan şirket, bu özel yılı ilginç bir yolla kutluyor. KFC Huawei ile işbirliğine giderek Çin’deki 30. yılını kutlamak adına özel bir telefon hazırladı.

Huawei Enjoy 7 Plus’ın KFC için hazırlanan versiyonunda Qualcomm Snapdragon 425 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. MicroSD kart desteğiyle bu alanın üzerine 128 GB daha eklenebiliyor. 3020 mAh kapasiteli pil taşıyan telefonda parmak izi tarayıcısı da mevcut. Ancak cihazın en dikkat çekici yönü, kırmızı arka panelin üzerine işlenen Albay Sanders resmi oluyor. KFC’nin sembolü olan bu resmin altına ise 1987 resmi işlenmiş.

KFC markasını taşıyan bir müzik uygulaması da telefonda ön yüklü olarak sunuluyor. Bu uygulamada kullanıcılar KFC restoranlarında çalınması için listeler oluşturup paylaşabiliyor.

Sadece 5 bin adet KFC Huawei Enjoy 7 Plus satışa sunulacak

Bu özel telefona sahip olmak isteyenlerin işi pek kolay değil. Yapılan açıklamada sadece 5 bin adet telefonun satışa sunulacağı belirtildi. Söz konusu 5 bin cihazın tamamı Çin’de satılacak. Telefona sahip olmak için 1099 yuan (577 TL) ödemek gerekecek. Ancak koleksiyonerlerin az sayıda üretilen bu telefon için çok daha yüksek rakamları gözden çıkarması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER