Teknoloji

Keenetic Hero 4G ve Buddy 4 bahçede internet için kullanışlı çözümler sunuyor

keenetic hero 4g

Yüksek performanslı ağ ürünleriyle dikkat çeken Keenetic iki yeni modelini Türkiye’de satışa sundu. Önümüz ilkbahar, sonrası yaz… Zamanının büyük kısmını evinin dışında, bahçede geçiren ve burada da iyi bir internet bağlantısı isteyenler için yeni ürünler; Keenetic Buddy 4 ve Keenetic Hero 4G modelleri fazlasıyla kullanışlı olacaktır.

Keenetic, kompakt ve şık tasarımı ile kolay kuruluma sahip Buddy 4 modelinin doğrudan duvar prizine takılarak mevcut Wi-Fi ağınızı genişletmenize olanak sağladığını belirtiyor. Keenetic Buddy 4 modeli eğer evinizde önceden sahip olduğunuz bir Keenetic modem/router cihazınız varsa Wi-Fi mesh sistemine kolayca dahil edilebildiği gibi farklı marka modem router cihazınıza, Wi-Fi menzil genişletici olarak eklenebiliyor. İnternet’te repeater, range extender, menzil artırıcı gibi isimlerle de aratılan bu tür cihazlar, mevcut kablosuz ağınıza çok büyük yatırımlar yapmadan daha uzak mesafelere bu Wi-Fi yayınlarının iletilmesini sağlıyor. İki adet harici anteni ile geleneksel menzil genişleticilerden daha iyi bir menzil genişletme performansı sunan Keenetic Buddy 4, doğrudan duvar prizine takıldığından, kompakt ve şık tasarımı ile evinizin dekoruna da sadık kalıyor.

Keenetic, yeni satışa sunduğu bir diğer model olan Hero 4G modeli ile 4G/LTE Modem Router ailesini 2022’de de genişletmeye devam ediyor. Daha önce satışa sunulan Runner 4G modeli gibi, Keenetic Hero 4G de doğrudan SIM kart takarak hızlıca, istediğiniz yerde mobil interneti tüm cihazlarınızla kullanabilmenize olanak sağlıyor. Türkiye’deki tüm SIM kartlarla uyumlu şekilde çalıştığı belirtilen Hero 4G modeli, AC1300 dualband MU-MIMO, beamforming ve airtime fairness gibi özellikleri ile yüksek bir kablosuz performans vadediyor. Ayrıca cihazınızı geriye dönük olarak 3G hücresel bağlantılar için de kullanabilirsiniz.

keenetic buddy 4
Keenetic Buddy 4

Bu cihaz sadece SIM kartınızı takarak hemen kullanabilmeniz için kutu içeriğinde hücresel yayınları alabileceğiniz, 2 adet 4G anten ile birlikte geliyor. Bu özelliği ile Keenetic Hero 4G modelini; kır evinizde, sabit internetin olmadığı köy evinizde, karavanınızda ve hatta tinyhouse ullanabilirsiniz. Değiştirilebilir 4G antenlerle, piyasadan alabileceğiniz hemen hemen tüm MIMO 4G antenleri, Hero 4G modeline takarak kullanabilirsiniz. Ethernet portları üzerinden fiber bağlantıları da destekleyen Keenetic Hero 4G Modem Router ile iki farklı interneti, eş zamanlı veya yedekli şekilde kullanabilir ve VPN bağlantıları oluşturabilirsiniz.

Keenetic Hero 4G Modem Router cihazı, sahip olduğu USB portu ve bulut temelli KeeneticOS yazılımı ile kişisel bulut oluşturmanıza, FTP/SFTP sunucular oluşturmanıza ve yazıcı sunucusu olarak kullanmanıza imkan tanıyor.

Keenetic Hero 4G için 2250 TL civarında fiyatların bulunduğunu görüyoruz. Keenetic Buddy 4 ise 350-400 TL seviyesindeki fiyatlardan satın alınabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER