Manşetler

Kaynaklara göre beyaz renkli iPhone 4 bu ayın sonunda karşımıza çıkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Geçen yılın haziran ayında tanıtılan iPhone 4‘ün siyah renkli versiyonunun yanında bir de beyaz renkli versiyonunun satılacağı söylenmişti. Ancak gelin görün ki, bu beyaz renkli versiyonu mağazalarda görmek bir türlü kısmet olmadı.

Daha sonra ortaya çıkan dedikodular Apple’ın beyaz renkli boya ile problemler yaşadığı ve iPhone 4 için parça üretenlerin beyaz renk tonunu tutturamadıklarını işaret ediyordu. Bu ayın başında çıkan bir haber ise beyaz renkli iPhone 4’ün Apple’ın sisteminden silindiği ve bu versiyonun hiçbir zaman piyasaya çıkmayacağı söylenmişti. On gün geçti ve Bloomberg’in, Apple’ın anlaşmaları konusunda yakından bilgili olan kişilere dayandırarak verdiği habere göre beyaz renkli iPhone geliyor.

Kaynakların belirttiğine göre beyaz iPhone 4 bu ayın sonunda piyasaya çıkabilir. Aynı kaynaklar bu yazın başında düzenlenecek WWDC 2011 etkinliğinde iPhone 5’in tanıtılmayacağını da söylüyor. Belki de Apple beyaz renkli iPhone 4 ile insanları iPhone 5 gelinceye kadar meşgul etmek istiyor. Beşinci nesil iPhone’un ise sonbaharda çıkarılması tahmin ediliyor.

İlgili – Businessweek

İLGİLİ HABERLER