Teknoloji

Katy Perry albüm tanıtımı için Biri Bizi Gözetliyor tarzını deniyor

katy perry youtube

Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu Katy Perry, yeni albümü Witness’ın tanıtımı için ilginç bir yöntem deniyor. ET’nin haberine göre, Perry bu hafta sonunu bir evde, arkadaşları ve hayranlarıyla birlikte geçiriyor ve bu evdeki tüm olaylar her an YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

Katy Perry YouTube canlı yayınını beş farklı kamera görünümüyle gerçekleştiriyor. İlk dört görünüm yayını farklı kameralardan izlemeyi sağlarken, beşinci görünüm de ilk dört görünümü aynı ekranda, dört farklı pencere içinde izleme imkanı sağlıyor.

Katy Perry Witness albümünün pazarlamasını agresif biçimde yürütüyor. Her ne kadar albümün single’ları dinleyicilerin diline yerleşmekte pek başarılı olmasa da, Perry tanıtım çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. ABD’nin popüler şovlarından Saturday Night Live’da göründü, Vogue’da O’nunla ilgili bir portre yazısı yayınlandı, ayrıca Instagram’da birkaç tanıtım videosu da yayınladı. “Bon Appetit” adlı single parçasını, “Bon Appetit Challenge” adı verilen bir virale dönüştürmeye de çalıştı. Bu son canlı yayın girişimi de agresif tanıtım çalışmalarının arasına katılıyor.

Katy Perry’nin YouTube canlı yayınına ünlüler de katılıyor. Ünlü şef Gordon Ramsey ile mutfakta yemek pişiren şarkıcı, National Geographic’in ünlü Cosmos belgeselinin sunucusu, ünlü astrofizikçi Neil deGrasse Tyson’ı da ağırladı. Canlı yayını açtığınızda başka bir ünlüyle karşılaşmanız kuvvetle muhtemel olacaktır.

İLGİLİ HABERLER