Teknoloji

Katy Perry Justin Bieber’ı geride bırakarak en popüler Twitter kullanıcısı oldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Kendisine fazlasıyla bağlı hayranlardan oluşan son derece geniş bir hayran kitlesine sahip olan Justin Bieber, buna rağmen Twitter’ın en popüler ünlüsü olma unvanını daha fazla koruyamadı. Bu haberin yazıldığı dakikalarda 46 milyon 503 bin 601 takipçiye sahip olan bir diğer ünlü şarkıcı Katy Perry ”Twitter’ın en popüler ünlüsü” unvanını ele geçirirken, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber 46 milyon 490 bin 107 takipçisiyle Perry’yi takip ediyor.

Katy-Perry-041013

2010’dan geçtiğimiz ocak ayına kadar Twitter’ın en popüler ünlüsü konumunda olan Lady Gaga ise 40 milyon civarındaki takipçi sayısıyla listenin üçüncü sırasında yer alıyor. İlk beşin diğer isimleriyse 39 milyon civarında bir takipçiye sahip olan ABD Başkanı Barack Obama ve 36 milyon takipçisi bulunan ABD’li şarkıcı Taylor Swift.

Katy Perry Justin Bieber’a göre Twitter’ı daha az kullansa da, bunun stratejisinin bir parçası olduğunu belirtmişti. Daha önce USA Today’e konuşan ünlü şarkıcı ”Sosyal medya ejderhasını nasıl eğiteceğimi öğrendiğimi hissediyorum” ifadesini kullanmıştı.

İlgili >> Eli Langer (Twitter), Katy Perry (Twitter), Justin Bieber (Twitter), USA Today

İLGİLİ HABERLER