Teknoloji

Katlanabilir iPhone çıkarsa videodaki gibi olabilir – Video

katlanabilir iphone
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Katlanabilir iPhone modelini gelecek yıldan önce görecek gibi değiliz. Ancak Cupertino merkezli şirket de eninde sonunda bu oyuna katılacak gibi görünüyor. 5G ve katlanabilir telefonlar şu sıralar yükselen eğilimler arasında bulunuyor. Apple da sektördeki treni kaçırmamak amacıyla bu teknolojilere günün birinde ayak uyduracaktır. Dedikodular iPhone üreticisinin bir süredir katlanabilir ürün konseptleri üzerinde çalıştığını işaret ediyor. Ortaya çıkan bir konsept videosu ise Apple’dan gelecek katlanabilir iPhone modelinin neye benzeyebileceğini gösteriyor.

Videoda görülen konseptte Huawei Mate 20 Pro tarzında kare yerleşimli üçlü kamera sistemi görülüyor. Cihazda iki ekran bulunuyor. İçte büyük ve katlanabilir bir ekran, dışta da ön yüzün büyük bir bölümünü kaplayan ikinci bir ekran var. Samsung’un Galaxy Fold’daki yaklaşımına benzer bir yaklaşımı bu konseptte görüyoruz. Ancak dıştaki ekran Samsung’un katlanabilir telefonundakine göre çok daha büyük ve modern duruyor.

Katlanabilir konsept telefonun dışında 6.6 inç, içinde de 8.3 inç ekran bulunuyor. Aşağıdaki video ve konsept İsrailli bir şirkete ait. Apple tarafından gösterilmiş resmi bir katlanabilir iPhone modelinin olmadığını yeniden hatırlatalım.

İLGİLİ HABERLER