ManşetlerSatın Alma Rehberi

Karne hediyesi önerileri arayanlar için farklı teknolojik ürünler – Video

karne hediyesi önerileri

Öğrencilerin büyük bir heyecanla beklediği yarı yıl tatili başladı. Tabii ki, bir sömestir tatili geleneği olan karne hediyeleri de satın alınmaya başlanmıştır. Eğer henüz çocuğunuz için uygun bir karne hediyesi bulamadıysanız, karne hediyesi önerileri sunduğumuz videomuz ve makalemiz size yardımcı olacaktır. Bu videoda yer verdiğimiz ürünleri MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy A23

samsung galaxy a23

Çocuklara karne hediyesi olarak akıllara gelen ilk seçeneklerden biri akıllı telefonlar olacaktır. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de farklı fiyat noktalarında birçok seçenek var. Yüksek fiyat-performans oranlı seçeneklerden biri de Samsung Galaxy A23. Sağlam ve rahat kullanımlı gövdesinde 6.4 inçlik yüksek çözünürlüklü bir LCD ekran sunuyor. Büyük ekran, Dolby Atmos desteğiyle iyi bir multimedya deneyimi de sunuyor. Qualcomm Snapdragon 680 işlemci yeterli bir performansı sunuyor. 6 GB RAM de bu noktada yardımcı oluyor. 128 GB saklama alanının yanında microSD kart yuvası da mevcut. Arkada 48 megapiksel kameranın başrolde olduğu dört kamera, önde ise 20 megapiksel kamera var. Çocuğunuz için fazlasıyla yeterli bir kamera performansı sunacaktır. 5000 mAh kapasiteli pili ise 25W hızlı şarj desteğine sahip. İki güne varan bir çalışma süresine ulaşabilir.

Lenovo Tab M10

lenovo tab m10

Tabletler de akıllı telefonlar gibi öğrencilerin en çok isteyebileceği hediyelerin başında geliyor. Uygun fiyatlı seçeneklerden biri ise Lenovo Tab M10 modeli oluyor. 10.1 inç, 1280 x 800 piksel çözünürlüklü ekranı internette gezinme, kitap okuma veya film izleme gibi işler için fazlasıyla yeterli bir görsel deneyim sunuyor. Ekranın üst kenarına yerleştirilmiş iki hoparlörü de video izlerken stereo ses etkisini iyi şekilde veriyor. MediaTek Helio P22T işlemci, 4 GB RAM ve 256 GB dahili hafızadan oluşan bir donanım paketi var. Öte yandan arkasında 8 megapiksel, önünde ise 5 megapiksel kamera var. Android 10 ile yüklü gelirken, birçok Google uygulaması da yüklü durumda. Ayrıca multimedya odaklı bazı arayüz unsurları var. 5000 mAh kapasiteli pili bulunan Tab M10’un tasarımının tableti fazlasıyla havalı gösterdiğini de söylememiz gerekiyor.

Huawei Watch GT 3 SE

huawei watch gt 3 se

Akıllı saat düşünenler için de seçenekler bir hayli fazla. En isabetli, yüksek fiyat-performans oranlı seçeneklerden biri de Huawei Watch GT 3 SE oluyor. Yakın zamanda bu Huawei akıllı saatini detaylı şekilde incelemiştik. Büyük ve parlak dairesel ekranı her ortamda iyi bir görüş sunuyor. Ekran, kalite ve parlaklık açısından daha yüksek fiyatlı GT 3 ve GT 3 Pro’dan geri kalmıyor. Plastik gövdesi ise sağlam ve suya dayanıklı. HarmonyOS ile yüklü geliyor ve bir akıllı saatten beklenen birçok uygulamayı ve aracı sunuyor. Egzersiz tarafında da 100’ü aşkın farklı egzersiz türünü takip etme imkanı var. Kalp hızı ve kanda oksijen düzeyi ölçümü, uyku takibi, stres ölçümü gibi özelliklerle gerçekten de kullanışlı bir akıllı saat. Pili ise 14 güne varan bir çalışma süresi sunabiliyor. Sadece Huawei telefonlarıyla değil, iPhone ve Android telefonlarla da kullanılabilir.

JBL T450BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık

jbl t450bt

Kulaklıklar da çocuklarınızı mutlu edecek güzel bir karne hediyesi olabilir. Kulak içi veya kulak üstü modellerle bu kategoride seçenekler bir hayli fazla. Fiyatlar da özelliklere göre değişiklik gösteriyor. Yüksek fiyat-performans oranlı kulaklık seçeneklerinden bir tanesi de JBL T450BT Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık oluyor. Farklı renk seçenekleri var. Kulak bölümünde ve kafa üstünü saran yerlerde yumuşak sünger kullanılmış. Üstelik 320 gram ile bir kulak üstü kulaklık için fazlasıyla hafif. Katlanabilir formuyla her yere rahatça taşıyabileceğiniz gibi ayar mekanizması sayesinde herkesin kullanımına rahat uyum sağlıyor. Bluetooth 4.0 desteği ve 11 saate varan çalma süresi mevcut. Üzerinde çalma kontrolleri mevcut. JBL yüksek ses kalitesi konusunda uzman bir kuruluştur ve bunun etkilerini T450BT kulaklıkta da görmek mümkün oluyor. 32 mm sürücülere sahip kulaklıkta baslar hissedilir derecedeyken, temiz bir ses çıkışı sunuluyor.

GRUNDIG Jam Earth Bluetooth Hoparlör

grundig jam earth bluetooth hoparlör

Bluetooth kulaklıklar gibi Bluetooth hoparlör de güzel birer karne hediyesi olabilir. MediaMarkt farklı fiyatlarda ve özelliklerde birçok seçenek sunuyor. Bütçenizi fazla aşmadan alabileceğiniz seçeneklerden biri Grundig Jam Bluetooth hoparlör. Farklı renk seçeneklerine sahip ve fiyat da renklere göre değişiklik gösterebiliyor. 3.5W’lık hoparlörü yeteri kadar güçlü, baslar hissediliyor, en yüksek ses seviyesinde tizler biraz aşırıya kaçıyor gibi hissettirse de, genel olarak iyi bir ses deneyimi sunduğunu söyleyebiliriz. Bluetooth 5.0 desteğine sahip, ayrıca 3.5mm ses girişi ile kablo üzerinden ses kaynağı bağlanabilir. 2500 mAh kapasiteli 30 saate kadar çalma süresi sunuyor. microUSB portu üzerinden şarj oluyor.

Corby CX018 GPS Kameralı Katlanabilir Smart Drone

corby drone cx018

Drone’lar şu sıralar çok popüler. Eğer DJI markasını tercih edecekseniz, yüksek fiyatları göze almalısınız. Neyse ki, adını giderek daha sık duyduğumuz Corby markası, yüksek fiyat-performans oranlı ürünlerle drone dünyasına giriş yapmak isteyenler için iyi bir alternatif oluyor. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de farklı Corby drone seçenekleri mevcut. Bunlar içinde en iyilerinden birini isterseniz, Corby CX018 GPS Kameralı Katlanabilir Smart Drone modelini tercih edebilirsiniz. Kolaylıkla katlanabilen ve çantaya rahatlıkla sığabilen bu drone, 17 dakikalık maksimum uçuş süresine sahip. 300 metre gibi yeterli bir radyo frekans aktarım aralığı var, canlı video yayını yapabiliyor. 1080p video kaydı yapabilirken 50 kat dijital zum yeteneği de bulunuyor. Wi-Fi ve GPS özellikleri mevcutken 32 GB bellek kapasitesi ve microSD kart yuvası da var. Kumanda, taşıma çantası, yedek kanat gibi unsurlarla tam donanımlı bir kutuda geliyor.

Xiaomi Mi Elektrikli Scooter 3

xiaomi mi scooter 3

Scooter’lar artık birer yaşam biçimi hâline geldi. Gençlerin de bu aracı fazlasıyla tercih ettiğini görüyoruz. Eğer çocuğunuz evinizin yakınlarında bir okula gidiyorsa, gidiş-gelişlerinde elektrikli scooter kullanma imkanını ona sunabilirsiniz. MediaMarkt’ta farklı scooter seçenekleri mevcut. Onlardan bir tanesi de Xiaomi Mi Elektrikli Scooter 3 oluyor. 600W maksimum güç değerine sahip olan bu araç tek bir şarjla 30 kilometre yol yapabiliyor. 100 kiloluk maksimum taşıma kapasitesi ve 50 dakikalık maksimum batarya süresi mevcut. Motor fren sistemi var ve kullanımı da bir hayli kolay görünüyor. Üstelik ağır da değil, kaldırıma çıkarmak veya merdiven çıkmak için birkaç saniyeliğine rahatça taşıyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER