Eğlence

Karate Kid yıldızlarının yeni maceraları YouTube Red’de yayınlanacak

karate kid Karate Kid, 80’li yılların kült filmleri arasında yer alıyor. Filmin kahramanlarının 30 yıl sonraki maceralarını anlatacak Cobra Kai isimli dizinin yayın haklarını YouTube Red satın aldı. YouTube Red bu haklar için Netflix, Amazon, Hulu ve AMC ile mücadele etti.

Komedi türündeki dizinin bölümleri yarım saat uzunluğunda olacak. Filmin iki kahramanı Danny LaRusso (Ralph Macchio) ve Johnny Lawrence (William Zabka) bu sefer rakip karate okullarının sahipleri olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizinin senaryosunu Hot Tub Machine’in senaryo ekibinden Josh Heald ve Harold and Kumar ekibinden Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg kaleme alıyor. Hurwitz ve Schlossberg bazı bölümlerde yönetmen koltuğuna da oturacak.

YouTube Red Karate Kid ile kitlesinin yaş aralığını genişletmek istiyor

Dizinin senaristleri, Cobra Kai’nin orijinal filmlerin gerçek anlamda devamı olacağının altını çizdi. Senaristler komediyle heyecan verici dövüş sahnelerinin dizide bir arada bulunacağını da vurguladı. The Hollywood Reporter’a konuşan YouTube Red’in orijinal içerik sorumlusu Susanne Daniels, 18-34 yaş arasında yoğunlaşan mevcut izleyici kitlesini 18-49 yaş aralığını kapsayacak şekilde büyütmek istediklerini belirtti.

İLGİLİ HABERLER