FırsatlarManşetler

Kahve makinesi satın almak isteyenler için dikkat çekici MediaMarkt indirimleri

mediamarkt kahve makinesi

İnsanlar kahveye eskiye nazaran daha fazla ilgi gösteriyor. Dikkat çeken bir nokta daha var ki, kahveye olan ilgi arttıkça eve veya iş yerine bir kahve makinesi alma isteği artıyor. Eğer siz de kahve içmeyi seviyorsanız ve ilginizi bir adım öteye taşımak istiyorsanız, MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de sunulan indirim fırsatları mutlaka ilginizi çekecektir.

“Kahve keyfinizi köpürtecek makineler MediaMarkt’ta!” diyen MediaMarkt’ın sunduğu kahve makinesi indirim fırsatlarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bu haberde ise dikkatimizi çeken bazı fırsatlara yakından bakıyoruz.

Bosch-Siemens kahve makinelerinde yüzde 20’ye varan indirim var. Fiyatlar özellikler ve yeteneklere göre değişiklik gösteriyor. Örneğin 479 TL fiyatlı Bosch TKA6A044 kahve makinesi, 15 fincan kapasiteli haznesiyle her sabah evden çıkarken gün boyunca size yetecek kahveyi hazırlamanıza izin verecektir.

Tefal kahve makinelerinde ise yüzde 25’e varan indirim fırsatı sunuluyor. Her sabah işe gitmeden önce hazırladığınız kahvenin saatler boyunca sıcak kalmasını isterseniz, 129 TL fiyat etiketine sahip olan TEFAL Travel Mug 0.36L termos sizin için iyi bir seçim olabilir. Türk kahvesi içmekten zevk alanlar için 599 TL fiyatlı TEFAL Köpüklüm Otomatik Türk Kahve Makinesi de ilgi çekici bir seçenek olacaktır.

Philips’in seçili kahve makinelerinde ise MediaMarkt CLUB üyelerine özel 250 TL indirim var. Yüksek kapasiteli ve tam donanımlı bir kahve makinesi istiyorsanız ve bütçeniz de elverişliyse, 2299 TL’lik Philips HD7769 uygun bir seçim olabilir. Eğer espresso makineleriyle ilgileniyorsanız, o hâlde 1.8 litre su hazne kapasiteli Philips EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinesi de ilginizi çekecektir. Bu modelin 3399 TL’lik fiyatı var.

Arzum kahve makinelerinde de yüzde 20’ye varan indirim fırsatı var. Eğer Türk kahvesi içmeyi seviyorsanız, o hâlde Arzum’un zengin seçenekleri ilginizi çekecektir. Tek seferde 8 fincan kahve pişirme imkanı suna Arzum OK006 Okka Minio Duo Türk Kahvesi makinesi 799 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 1-4 fincan kapasiteli Arzum OK0010 Okka Minio Pro Otomatik Türk Kahve Makinesi ise 549 TL fiyat etiketiyle sunuluyor.

MediaMarkt’ın sunduğu kahve makinesi indirim fırsatları MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de geçerli. Kampanya detaylarını ve indirimli ürünleri bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER