Teknoloji

Kablosuz internet kullanmayan kalmasın

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Güvenli ve kesintisiz İnternet erişimi sağlayan RT-204 ADSL2+ 1 Port modemin aylık download/upload miktarlarını ölçen ADSL sayacı sayesinde, limitli ADSL kullanıcılarını sürpriz faturalardan kurtarıyor.

Tüm AirTies teknolojilerini içinde barındıran RT-204, mesh teknolojisine sahip. AirTies?ın erişim noktası cihazlarını kullanarak, kapsama alanınızı dilediğiniz kadar genişletebilirsiniz. RT-204?ün özellikleri bununla sınırlı değil.

Kablolu modem ya da birden fazla bilgisayar kullananlara yüksek hızda İnternet ayrıcalığı sunan RT-204, istenmeyen kullanıcıların ağınıza bağlanmasını engelleyen otomatik kablosuz şifreleme özelliğine sahip.

Tüm AirTies ürünlerinde olduğu gibi sesli ve görüntülü animasyonlar ile kolay kurulum özelliğine sahip olan RT-204, Otomatik Yazılım Güncelleme özelliği ile modeminizin güncellemeleri otomatik olarak yapılıyor. Böylece modeminizden maksimum performans almanızı sağlıyor.

Voltaj dalgalanmalarına dayanıklı olarak üretilen RT-204 modem, 3 yıl genişletilmiş AirTies garantisi, 7/24 teknik destek gibi, AirTies?ın diğer ürünlerinde bulunan özelliklere sahip.

İLGİLİ HABERLER