Eğlence

Justin Lin Apple’ın video yayın servisi için çalışacağı isimler arasına katıldı

justin lin

Justin Lin, Apple‘ın video yayın servisi için birlikte çalışacağı yüksek profilli isimler arasına katıldı. Lin’in şirketi Perfect Storm Entertainment ve Apple arasında kapsamlı ve uzun süreli bir işbirliği anlaşması imzalandı.

Deadline‘da yer alan habere göre, söz konusu anlaşma uzun süreli olacak. Lin anlaşma çerçevesinde Apple’ın içerik servisi için içerik geliştirecek, yapımcılık görevini üstlenecek ve bazı projelerde de yönetmen koltuğuna oturacak. Hızlı ve Öfkeli serisinin birkaç filmini yöneten Lin, aynı zamanda serinin yapımcıları arasında da bulunuyor. Serinin henüz yayınlanmayan dokuzuncu ve onuncu filmlerinde de yönetmen olarak Lin’in imzası yer alacak.

“Star Trek: Sonsuzluk” filmini de yöneten Lin; Scorpion, S.W.A.T. ve CBS için yeniden çekilen Magnum P.I. gibi dizilerin de yapımcılığını üstlenmişti.

Justin Lin, Apple’ın video yayın servisi için birlikte çalıştığı veya çalışacağı yüksek profilli isimlerden sadece biri. Reese Witherspoon, Jennifer Aniston ve Steve Carrell gibi yıldızlar, Cupertino merkezli şirketin dizilerinde boy gösterecek oyuncular arasında yer alıyor. Apple’ın servisi için JJ Abrams ile de kapsamlı bir işbirliği yapacağı geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER