Eğlence

Just Cause 3 Steam’de çok kısa bir süre için ücretsiz

just cause 3Just Cause 3, aksiyon filmlerindeki en çılgın sahneleri yeniden yaşamak isteyenler için en uygun oyunlar arasında yer alıyor. Oyuncular bir araç konvoyunu patlatıp ardından bir hava boşluğu yardımıyla ortadan kaybolabiliyor. Kullanıcılar bu deneyimi iki gün boyunca Steam üzerinden herhangi bir ücret ödemeden yaşayabilecek.

Oyunun kısa süreliğine ücretsiz hâle gelmesinin altında ise başka bir strateji yatıyor. Oyuna yeni eklenen multiplayer modunun tanıtımını yapmak isteyen yapımcı Avalanche Studios, bunun için en uygun yolun oyunun ücretsiz olarak indirilebilmesinden geçtiğini düşünüyor.

Mutiplayer modu, oyunun selefi Just Cause 2’nin oldukça uzun ömürlü olmasını sağlamıştı. Dolayısıyla Avalanche Studios’un böyle bir tercih yapmış olması oldukça mantıklı görünüyor.

Just Cause 3 yüzde 75 indirimli olarak satın alınabilecek

İki gün için ücretsiz olarak oynanabilecek oyunu satın almak isteyenlere de yüzde 75 oranında bir indirim sunuluyor. 29 Temmuza kadar geçerli olan bu indirim çerçevesinde oyuna 75 TL yerine 18,75 TL karşılığında sahip olunabilecek. Oyunun XL versiyonunun fiyatı da kısa süre için 114 TL’den 28,50 TL’ye indi. Just Cause’un koleksiyon paketinin fiyatı ise yüzde 82 indirimle 36,52 TL’ye indi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER