EğlenceManşetler

Yeni John Wick 4 fragmanı bol aksiyon ve tanıdık yüzler gösteriyor

john wick 4

John Wick 4, ya da resmi adıyla John Wick: Bölüm 4 önümüzdeki dönemin heyecanla beklenen filmleri arasında yer alıyor. Film için yayınlanan yeni fragman, izleyicilerin nelerle karşılaşacağı konusunda daha somut ipuçları veriyor.

Filmin ilk fragmanı San Diego Comic-Con sırasında yayınlanmış, pek uzun olmayan bu fragman izleyicilere pek fazla ipucu vermemişti. Yeni fragmanda ise hem bol aksiyon hem de tanıdık yüzler görmek mümkün oluyor. Ancak fragmanın odak noktasında Bill Skarsgård tarafından canlandırılan yeni “yönetim” bulunuyor.

Görünen o ki, filmde Bill Skarsgård’ın karakteri ve John Wick yani Keanu Reeves “ölümüne” bir kavgaya tutuşacak. Fragmanın resmi tanımında şu ifadeler yer alıyor: “John Yüksek Masa’yı alt etmenin bir yolunu bulur, ancak özgürlüğünü kazanmadan önce Wick’in güçlü müttefikleri olan ve eski dostları hasma dönüştürebilen yeni bir düşmana karşı mücadele etmesi gerekmektedir.”

John Wick 4 ne zaman vizyona girecek?

Serinin dördüncü filminde Donnie Yen, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins ve Ian McShane gibi isimler de izleyicilerin karşısına çıkacak.

John Wick 4, 24 Mart’ta gösterime girecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER