Teknoloji

Joe Belfiore Microsoft’tan bir yıllığına izne ayrılıyor

joe-belfiore-221015

Microsoft’tan Joe Belfiore, uzun yıllar boyunca şirketin Windows Phone çalışmalarının yüzü olmuştu. Bundan yaklaşık iki yıl önce Windows şemsiyesi altında daha fazla sorumluluk alan Belfiore; PC, telefon ve tablet birimlerini yönetmeye başlamıştı.

Yoğun geçen iki yılın ardından Joe Belfiore, Microsoft’taki görevinden bir yıllığına izne ayrılıyor. Şirketin bu ayın başlarında gerçekleştirdiği büyük donanım etkinliğinde boy göstermemesi de dikkat çeken Belfiore, izin dönemi süresince vaktini ailesine ayıracak.

Joe Belfiore, Microsoft’taki görevine ara vereceğini kişisel Facebook sayfası aracılığıyla duyurdu. Deneyimli yönetici, denize açılarak bir yıl boyunca ailesiyle birlikte dünyayı gezmeyi planlıyor. Belfiore, seyahatin tamamlanmasının ardından hemen Microsoft’taki görevine geri dönecek.

Microsoft’un Windows 10 Mobile üstündeki çalışmalarını tamamlaması ve Windows 10 PC sürümü için yeni bir güncelleme hazırlaması, Joe Belfiore’nin izne ayrılmadan önce masasındaki tüm işleri temizlediğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER