Eğlence

JJ Abrams Apple için başrolde Jennifer Garner’ın olduğu bir dizi hazırlıyor

j.j. abrams
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ünlü yönetmen ve yapımcı JJ Abrams, Apple için başrolü Jennifer Garner‘ın üstlendiği bir dizi hazırlıyor. “My Glory Was I Had Such Friends” adını taşıyan dizi, Amy Silverstein‘ın aynı isimle yayınlanan hatıralarından ekrana uyarlanacak. Dizide Silverstein’a ikinci kalp naklini beklediği dönemde destek olan arkadaşlarının hikayesi anlatılacak. Variety’de yer alan habere göre, dizinin senaryosunu Karen Croner yazacak. Croner, dizinin yapımcıları arasında da yer alacak.

Garner ve Abrams daha önce de birlikte çalışmıştı. Ünlü oyuncu, Abrams’ın Alias isimli dizisinde de başrolde bot göstermişti. Garner, senaryosunu Karen Croner’ın yazdığı “The Tribes of Palos Verdes” isimli sinema filminde de başrolde izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Apple çevrimiçi içerik servisi için Abrams’a başka bir içerik de sipariş etmişti. Abrams’ın şirketi Bad Robots, Apple için Little Voice isimli bir dram-komedi dizisi de hazırlıyor. Apple’ın Abrams’ın bilimkurgu projesi Demimonde’a da ilgi gösterdiği konuşulsa da, bu diziyi HBO almıştı.

JJ Abrams ve Jennifer Garner, Apple’ın birlikte çalıştığı ünlü isimlerden sadece ikisi. Cupertino merkezli şirketin orijinal içeriklerinde Steve Carrell, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Chris Evans ve Octavia Spencer gibi isimler izleyicilerin karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER