Teknoloji

Jimmy Fallon Nintendo Switch’i ilk deneyenlerden biri oldu

jimmy fallon nintendo switchNintendo America Başkanı Reggie Fils-Aimé, ABD ve dünyanın en çok izlenen programlarından biri olan ve Jimmy Fallon’un sunduğu The Tonight Show’a konuk oldu. Nintendo’nun kısa süre önce duyurduğu yeni oyun konsolunu da beraberinde getiren Fils-Aimé, şirketin bu hafta içinde yayınlanacak yeni mobil oyunu Super Mario Run hakkında da bazı bilgiler verdi.

Fallon, Super Mario Run’ı ünlü oyun tasarımcısı Shigeru Miyamoto’nun gözleri önünde oynadı. Legend of Zelda gibi efsanevi oyunları geliştiren Miyamoto, Super Mario Run’ı hazırlayan ekibin de başında yer alıyor. Super Mario Run, geçtiğimiz haftadan bu yana ABD’deki Apple mağazalarında da oynanabiliyor.

Jimmy Fallon Nintendo Switch ile The Legend of Zelda oynadı

Nintendo Switch, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Oyun konsoluna dair detayların ise 12 Ocakta açıklanması planlanıyor. Programın finalinde bir sürpriz niteliğinde ortaya çıkan konsol ile Fallon, The Legend of Zelda: Breath of the Wild oynadı.

Oldukça keyifli anlara sahne olan programda Shigeru Miyamoto, programın daimi orkestrası The Roots ile birlikte efsanevi Super Mario şarksını canlı olarak çaldı.

İLGİLİ HABERLER