Eğlence

Jetpack Joyride 2 bir Apple Arcade özel oyunu olarak geri dönüyor

jetpack joyride 2

Tüm zamanların en sevilen iOS oyunlarından biri olan Jetpack Joyride, yalnızca Apple Arcade’de mevcut olacak bir devam oyun ile geri dönüyor. Jetpack Joyride 2’yi 19 Ağustos’tan itibaren Apple’ın aylık 34,99 TL tutarındaki oyun abonelik hizmetinde oynayabileceksiniz.

Jetpack Joyride 2, başlangıçtan itibaren bildiğiniz pek çok şeyi yeniden hatırlatacak gibi görünüyor. Bu, amacın engellerden kaçmak, mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmak ve çok para kazanmak olduğu bir nişancı oyunudur. Apple, Jetpack Joyride 2‘nin aynı zamanda yeni mekaniklerle “hikâye odaklı bir deneyim” olacağını dile getirdi.

Gelecek oyundan neler bekleyebileceğiniz hakkında bir fikir edinmek istiyorsanız, Apple’ın Jetpack Joyride 2 App Store sayfasında bir fragmanı ve bazı ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Devam oyunu çıkmadan önce jetpacking becerilerinizi tazelemek istiyorsanız, hiçbir reklam veya uygulama içi satın alma içermeyen Arcade’e özel Jetpack Joyride Plus‘a veya orijinal Jetpack Joyride‘a göz atabilirsiniz.

jetpack joyride 2

Jetpack Joyride 2‘yi daha önce duyduğunuz hissine kapıldıysanız, yanılmıyorsunuz. TouchArcade‘e göre geliştirici Halfbrick, Mart 2021’de iOS ve Android’de, belirli ülkelerde oyunu geçici olarak dağıtıma çıkarmıştı. Ancak Halfbrick, daha sonra “belirsiz bir süre için yeni bir kapalı geliştirme aşamasına girdiğini” söyleyerek bu oyunu 28 Şubat’ta Google Play ve App Store’dan kaldırmıştı.

Apple, ağustos ayında Arcade’e, Amazing Bomberman ve My Talking Tom ile Love You to Bits‘in Apple Arcade sürümlerini ekliyor. Ancak şirket, temmuz ayında 15 oyunun hizmetten ayrılacağını duyurmuştu. MacRumors‘un gözlemlediği gibi, bunlar platformdan kalktı.

İLGİLİ HABERLER