Eğlence

Jessica Alba Apple’ın “Planet of the Apps” şovunun kadrosuna katıldı

jessica albaOyuncu ve girişimci Jessica Alba, Apple’ın “Planet of the Apps” (Uygulamalar Gezegeni) adını taşıyan reality show programının kadrosuna “akıl hocası” olarak katıldı. Şovda müstakbel geliştiricilere yardım edecek isimler arasında Will.i.am, Gwyneth Paltrow ve Gary Vaynerchuk da bulunuyor.

Alba’nın kadroya dahil olması, Apple’ın yıldız etkisini ve girişimcilik tecrübesini bir arada sunma formülüne bağlı kaldığını gösteriyor. 2011’de The Honest Company isimli bir şirket kuran Alba, o günden bu yana “organik” bebek ürünleri satıyor. Ünlü oyuncu, bu yılın başlarında “Honest Beauty” isimli bir doğal makyaj markasını hayata geçirmişti.

Jessica Alba programa katılan tek isim değil

Programın kadrosuna yapılan eklemeler Alba ile sınırlı kalmadı. Şovun yapımcısı, Lightspeed Venture Partners’ın da risk sermayesi ortağı olarak programın destekçileri arasına katıldı. Şirketin destek verdiği platformlar arasında Snapchat, GrubHub, Nest ve TaskRabbit bulunuyor.

Planet of the Apps’in nasıl bir program olacağını söylemek henüz mümkün değil. Apple Music üzerinden izlenebilecek programın yayın tarihi henüz açıklanmış değil.

İLGİLİ HABERLER