Eğlence

Apple’a bir ödül de Jennifer Aniston ile geldi

jennifer aniston

The Morning Show, Apple’ın çevrimiçi içerik platformu Apple TV Plus‘ın iddialı yapımlarının başında geliyor. Dizinin başrol oyuncusu Jennifer Aniston, dün gece gerçekleştirilen 26. Ekran Oyuncuları Derneği (SAG) Ödülleri’nde drama dalında en iyi kadın oyuncu ödülünün sahibi oldu. Böylelikle Apple, Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri’nin ardından önemli bir törenden daha ödülle ayrıldı.

Eleştirmenler, SAG Ödülleri’nde drama dalında en iyi kadın oyuncu ödülünün The Crown’daki rolüyle Olivia Colman’a gitmesini bekliyordu. Dolayısıyla Aniston’ın ödülünün Apple tarafından Netflix’e vurulan sembolik bir darbe olarak tanımlamak mümkün.

Aniston, 1996’da efsane dizi Friends’in kadrosuyla birlikte SAG ödülü kazanmıştı. The Morning Show, tecrübeli oyuncuya ilk bireysel SAG ödülünü getirmiş oldu.

Aslında Apple’ın 26. SAG Ödülleri’ndeki beklentisi daha yüksekti. Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri’nde “drama dalında en iyi erkek oyuncu” ödülünü alan Billy Crudup, SAG Ödülleri’nde de aynı dalda adaydı. Ancak bu ödülün sahibi, Game of Thrones’taki rolüyle Peter Dinklage oldu.

Jennifer Aniston, Altın Küre Ödülleri’nde de aynı dalda aday gösterilmişti. The Morning Show, önümüzdeki dönemde de Apple’ın ödüllerdeki en büyük kozu olacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER