Teknoloji

JBL USB-C kulaklığın fiyatını açıkladı

jbl reflect aware

jbl reflect awareJBL geçen nisan ayında, HTC 10’un çıkışıyla aynı zamanlarda USB-C destekli bir kulakiçi kulaklık çıkaracağını açıklamıştı. O zamanlar JBL USB-C kulaklığın ne fiyatı ne de tam olarak ne zaman çıkacağı açıklanmamıştı. Şimdi bu bilgiler netleşti.

Reflect Aware C adlı kulaklıklar HTC’nin web sitesinde listelenmeye başladı ve fiyatı da epey yüksek görünüyor. Ayarlanabilir gürültü bastırma özellikli ve dahili uzaktan kumandasıyla ses kontrolü ve mikrofon gibi özellikler sunan kulaklığın yurt dışı fiyatı 199 dolar olarak belirlendi. Kulaklığın siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

Bu, yepyeni bağlantılar sunan kulaklıklar için sadece başlangıcı temsil ediyor. Apple’ın iPhone 6SE veya iPhone 7 olarak adlandırılacak akıllı telefonuyla birlikte kulaklık jakını kaldıracağı söyleniyor. Bu durumda Bluetooth özellikli kulaklık topuzlarını veya Lightning özellikli kulaklıkları da daha fazla miktarda görmeye başlayacağız. Tabii ki, USB-C özellikli cihazların da artışını düşündüğümüzde, piyasada bu portu destekleyen yeni kulaklıklar da olacaktır. 2016 veya 2017, yepyeni bir çift kulaklığa geçeceğiniz yıl olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER