Teknoloji

JBL Tune ve Vibe serisi kablosuz kulaklıklarını tanıttı

JBL Tune ve Vibe serisi kablosuz kulaklıklarının yeni üyelerini de CES 2023‘te gözler önüne çıkardı. Tour serisiyle üst segmente seslenen şirket, Tune ve Vibe serileriyle giriş seviyesinde ve orta segmentte seçenekler sunuyor.

Tune serisinde Tune Buds, Tune Beam (AirPods Pro’ya benzer) ve Tune Flex (standart AirPods’a benzer) üç seçenek sunuluyor. Her üç modelde de aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor.

JBL’den verilen bilgiye göre, Tune Buds ve Tune Beam ile 12 saat boyunca müzik dinlemek mümkün oluyor. Şarj kutusu ile bu sürenin üstüne 36 saat daha eklenebiliyor. Tune Flex’te ise 8 saatlik pil ömrü şarj kutusuyla birlikte 32 saate çıkıyor. Aktif gürültü engellemenin bu süreleri kısalttığını belirtmekte fayda var. Tune Buds ve Beam IP54 suya ve toza dayanıklılık sertifikasına sahip. Tune Flex ise IPX4 sertifikası taşıyor.

JBL Tune serisinin üyeleri için yazı beklemek gerekiyor

JBL Tune serisinin üyeleri haziran ayında satışa sunulacak. Siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleri bulunan kulaklıkların fiyat etiketinde 100 dolar yazacak.

JBL Vibe serisinde aktif gürültü engelleme özelliği mevcut değil

Aktif gürültü engelleme özelliği sunmayan JBL Vibe serisinin üyeleri ise giriş segmentinde konumlanıyor. Bu seride Vibe Beam, Vibe Buds ve Vibe Flex olmak üzere üç model mevcut. Her üç model de IP54 dayanıklılık sertifikasına sahip. Buna ek olarak, kulaklıkların 8 saat olan pil ömrü şarj kutusuyla 32 saate kadar çıkıyor.

JBL Vibe serisinin üyeleri ise siyah ve beyaz renk seçenekleriyle şubat ayında raflardaki yerini alacak. Vibe Buds ve Beam için 50 dolar, Vibe Flex içinse 70 dolar ödemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER