FırsatlarManşetler

Kablosuz kulaklık arayanlar için JBL Tune 220TWS’te indirim fırsatı

jbl tune 220tws

Kablosuz kulaklık seçenekleri giderek fazlalaşıyor. Gerçek anlamda kablosuz seçenekleri genellikle akıllı telefon üreticilerinden görüyoruz. Ancak ses konusunda uzmanlaşan JBL’in de güzel bir ürünü var. Üstelik JBL Tune 220TWS, bugüne özel bir indirimle Hepsiburada’da müşterilere sunuluyor.

Siyah renkli versiyonu satılan JBL Tune 220TWS Bluetooth Kulaklık modelinin fiyatı 899 TL’den 699,91 TL’ye iniyor. Ürün açıklamasına göre, JBL Tune 220TWS Kulakiçi Bluetooth Kulaklıklar ortalama bir ses değil, çarpıcı bir ses kalitesi sunuyor. JBL Pure Bass Sound özelliğine sahip 12.5mm’lik sürücüler ile sesi bozmadan kulaklarınıza yansıtıyor.

Kulak içi Bluetooth Kulaklıklar, size 3 saate kadar kesintisiz ses sunuyor. İlave olarak küçücük şarj çantası ile 16 saate kadar ek kullanım süresi sağlıyor. iPhone ve Android telefonlarla uyumlu olarak hem müzik dinleyip hem de telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik JBL Tune 220TWS, dinlediğiniz parçayı değiştirmek, çalmak, duraklatmak, sesli komut vermek ve çağrı almak için sağ ve sol kulaklıktaki kullanışlı kontroller ile her şeyi kontrol altında tutmanızı sağlıyor. Kulaklıkta aktif gürültü önleme sistemi bulunmuyor.


jbl tune 220twsJBL Tune T220 TWS Bluetooth Kulaklık – Siyah

%1 indirim 899,00 TL889,90 TL
SEPETTE %21 – 699,91 TL

SATIN AL


Ürünle ilgili yorumlara baktığımızda, kalitesi övülüyor. Ses kalitesinin çok iyi, baslar ve tizlerdeki dengenin de yerinde olduğu belirtiliyor. Kulağa iyi şekilde oturduğu, spor yaparken de rahatlık sağladığı belirtiliyor. Kısacası parasının karşılığını veren bir ürün gibi görünüyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER