Teknoloji

JBL’den renkli AirPods alternatifi

JBL TUNE 220TWS
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

JBL için 2019 Bluetooth hoparlörler, kablosuz kulaklıklar ve ses çubuklarıyla oldukça hareketli ve başarılı geçmişti. Şirket, bu çizgiyi 2020’de de sürdürmeyi planlıyor. JBL bu hedef doğrultusunda TUNE 220TWS adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını tanıttı.

Basit ve sade bir tasarıma sahip olan TUNE 220TWS, farklı renk seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Kulaklık tek şarjla 3 saat boyunca çalışabiliyor. Aynı zamanda şarj cihazı işlevi de gören taşıma kutusu ise 16 saatlik ekstra kullanım süresi sağlıyor. JBL’in üst segment modellerinde bulunan sanal asistan desteği gibi özellikler TUNE 220TWS’te mevcut değil.

JBL’in diğer yeni kablosuz kulaklığı LIVE 300TWS, özellikleri itibarıyla TUNE 220TWS’e kıyasla büyük bir sıçramayı sembolize ediyor. IPX5 suya dayanıklılık sertifikasına sahip olması ve kulak içine oturan tasarımı, LIVE 300TWS’i sporcular için uygun bir seçenek hâline getiriyor.

JBL TUNE 220TWS ve LIVE 300TWS için ne kadar ödemek gerekecek?

Yerleşik Google Asistan ve Amazon Alexa desteğine de sahip olan kulaklıkta JBL’in TalkThru modu da mevcut. Bu mod aktif hâle getirildiğinde telefondan gelen sesi kısıyor ve dış seslerin geçişine izin veriliyor. Böylelikle başkalarıyla konuşurken kulaklığı çıkarmaya gerek kalmıyor. AmbientAware moduysa müzik dinlerken ortam seslerini duymayı mümkün kılıyor. LIVE 300TWS’in 4 saatlik pil ömrünün üstüne şarj kutusuyla 14 saat daha koyulabiliyor.

JBL LIVE 300TWS

TUNE 220TWS, yurt dışında 100 dolar karşılığında satılacak. LIVE 300TWS içinse 150 dolar ödemek gerekecek.

İLGİLİ HABERLER