Teknoloji

JBL Tour Pro 2 dokunmatik ekranlı akıllı şarj kutusuyla geliyor

JBL Tour Pro 2 adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını CES 2023‘te gözler önüne çıkardı. Şirket, Tour Pro 2’nin “akıllı şarj kutusu” ile geldiğini ve bunun dünyada bir ilk olduğunu belirtti. Şarj kutusu üstündeki 1.45 inç büyüklüğündeki LED dokunmatik ekran sayesinde akıllı oluyor.

Bu ekran üzerinden hem müzik hem de telefon görüşmeleri kontrol edilebiliyor. Buna ek olarak, mesaj ve sosyal medya uygulamalarından gelen bildirimler de ekran üzerinden görülebiliyor. JBL böylelikle kullanıcıların telefonlarına bakma ihtiyaçlarının ortadan kalkacağını belirtse de, kutuyu telefonun menzilinden çıkarmamak gerekiyor.

Tour Pro 2’nin akıllı şarj kutusu dışında da amiral gemisi bir telefon olduğu söylenebilir. Uyarlanabilir aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olan kulaklıkta uzamsal ses desteği mevcut. JBL Pro desteği de bu kulaklığın özellikleri arasında bulunuyor.

Aktif gürültü engelleme özelliği çalışırken Tour Pro 2’nin pil ömrü 8 saat olurken, kapatıldığında bu süre 10 saate çıkıyor. JBL şarj kutusuyla kulaklığın pilini üç kez daha doldurmak mümkün oluyor. 15 dakikalık hızlı bir şarj ise 4 saat boyunca müzik dinlemeyi sağlıyor.

JBL Tour Pro 2 ilkbaharda satışa sunulacak

IPX5 dayanıklılık sertifikasına sahip olan Tour Pro 2, şampanya rengi ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Kulaklık ilkbaharda 249.95 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak.

JBL Tour Pro 2 ile birlikte kulak üstü Tour One M2 modelini de tanıttı. Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Tour One M2, bu özellik çalışırken 30 saat boyunca müzik dinlemeyi mümkün kılıyor. Aktif gürültü engelleme devredışı bırakıldığında pil ömrü 50 saate çıkıyor. Bu kulaklık da Tour Pro 2 ile aynı renk seçenekleri ve 299.95 dolar fiyat karşılığında ilkbaharda satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER