Teknoloji

JBL’den iki yeni kablosuz kulaklık: Tour Pro 2 ve Tour One M2

jbl tour pro 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

JBL Tour Pro 2 adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını IFA 2022 kapsamında gözler önüne çıkardı. Uyarlanabilir gürültü engelleme ve kişiselleştirilebilir aktif gürültü engelleme gibi özellikler sunan kulaklık, üstünde 1.45 inç büyüklüğünde LED dokunmatik kontrol paneli bulunan bir şarj kutusuyla geliyor.

Şarj kutusu üstündeki ekran kullanıcıların müziklerini yönetmesini ve kulaklıklarıyla ilgili ayarları yapmasını sağlıyor. Bu ekran üzerinden gelen aramalar, mesajlar ve sosyal medya bildirimleri görülebiliyor. JBL bunu bir tür üretkenlik özelliği olarak tanımlanıyor.

Bluetooth 5.3 LTE desteğine sahip JBL Tour Pro 2, 10 mm sürücülerle geliyor. JBL’den verilen bilgiye göre, kulaklığın toplam pil ömrü 40 saati buluyor. Kulaklık kutuda şarj edilmeden önce yaklaşık 10 saat boyunca çalışabiliyor.

Tour Pro 2 ile birlikte Tour One M2 kulak üstü kablosuz kulaklık da tanıtıldı. Şirketten verilen bilgiye göre, Tour One M2 JBL’in gerçek uyarlanabilir aktif gürültü engelleme özelliğini ve JBL Pro ile ayarlanmış sürücüleri bir araya getiriyor. Aktif gürültü engelleme çalışırken 30 saatlik bir pil ömrü vadeden Tour Pro 2, Bluetooth 5.3 desteğiyle geliyor. Toplam pil ömrü 50 saat olan kulaklık, 10 dakikalık bir şarjla 5 saat boyunca müzik dinlemeyi mümkün kılıyor.

JBL Tour Pro 2 ve Tour One M2 siyah ve şampanya renk seçenekleriyle 2023’ün ocak ayında satışa sunulacak. Kulaklıkların Avrupa fiyat etiketlerinde sırasıyla 249 ve 299 avro yazacak.

İLGİLİ HABERLER