Teknoloji

JBL dokunmatik ekranlı şarj kutusuna sahip yeni kablosuz kulaklıklarını tanıttı

jbl live beam 3 jbl live buds 3

JBL geçtiğimiz yıl CES 2023’te dokunmatik ekrana sahip bir kutuyla gelen ilk kablosuz kulaklığını duyurmuştu. Şirket CES 2024’te de dokunmatik ekranlı şarj kutusu olan üç yeni kablosuz kulaklığı gözler önüne çıkardı. JBL Live Buds 3, Live Beam 3 ve Live Flex 3’ün tümü özelleştirilebilir uyarlanabilir gürültü engelleme, yüksek çözünürlüklü dinleme için LDAC desteği, aramalar için altı mikrofon, kablosuz şarj ve çok noktalı Bluetooth bağlantısı gibi özellikler sunuyor.

Üç model arasındaki farklar tasarım ve kulağa oturma şeklinden kaynaklanıyor. Live Buds 3, daha geleneksel bir tasarıma sahipken; Live Beam 3 ve Live Flex 3 görsel açıdan AirPods’u hatırlatıyor. Beam 3 kulakları tamamen kapatırken, Flex 3 daha açık tarz bir seçenek niteliğinde. Flex 3’ta IP54 dayanıklılık sertifikası bulunurken, diğer iki model IP55 sertifikası mevcut. Buds 3 ve Beam 3’te 10 mm sürücü bulunurken, Flex 3 12 mm sürücü taşıyor.

JBL’in yeni kulaklıkları pil ömrü açısından da farklılık gösteriyor. Live Buds 3, aktif gürültü engelleme özelliği aktifken toplamda 10 saatlik kullanım süresi sunuyor. Live Beam 3 ise bu özellik kapalıyken 12 saate kadar kullanım süresi sağlıyor. Live Flex 3 ise dört tam şarjla 10 saatlik kullanımı mümkün kılıyor.

JBL Live Buds 3, Live Beam 3 ve Live Flex 3 için ne kadar ödemek gerekiyor?

JBL Live Buds 3, Live Beam 3 ve Live Flex 3 önümüzdeki yaz 159.95 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Şirket, daha sonra bir güncellemeyle Bluetooth 5.3 desteğini de saatlerine ekleyecek.

İLGİLİ HABERLER