Teknoloji

JBL Free kablosuz kulaklıklar 24 saat müzik dinleme imkanı veriyor

İki kulaklık topuzunun birbirine kabloyla bağlanmadığı gerçek anlamda kablosuz kulaklıklar IFA 2017’de boy gösteriyor. JBL Free de bu tarz kulaklık arayanlar için uygun bir seçim olacak gibi görünüyor. Özellikle de pil ömrüyle memnun edebilir.

Herhangi bir kablo görünmeksizin çalışan ve 24 saat müzik dinleme imkanı sunan bu kulaklık, aslında bu süreyi kesintisiz şekilde sunmuyor. Topuzlar dört saat boyunca sürekli müzik dinleme fırsatı sağlıyor. Ancak birlikte gelen şarj kasası sayesinde 20 saatlik ek güç sağlanıyor. Böylelikle toplamda 1 güne ulaşılmış oluyor.

JBL Free’nin topuzlarının 15 dakika boyunca şarj kasasında kalması, bir saatlik müzik dinleme fırsatını sunuyor.

Bluetooth 4.1 üzerinden başka cihazlara bağlanan bu kulaklık eller serbest şekilde telefon görüşmeleri yapmayı sağlıyor. Ayrıca tek bir kulaklık da mono modda kullanılabiliyor. Dahili mikrofonu ve dokunmatik kontrolleri de bulunuyor.

Üç farklı boyutta kulaklık topuzu kılıfıyla rahatlık sağlayan kulaklığın iki tane ek güvenli silikon kolu da bulunuyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan bu kulaklık topuzları Apple’ın AirPods’una düzgün bir alternatif gibi görünüyor.

Ekim ayında piyasaya çıkacak bu kulaklık 120 pound’luk fiyat etiketiyle sunulacak.

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER