Teknoloji

JBL’den USB-C girişli ve suya dayanıklı yeni hoparlörler

jbl go 3 clip 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

JBL Clip 4 ve Go 3 adını taşıyan iki küçük Bluetooth hoparlörü duyurdu. Seleflerinden daha farklı görünmeleri için makyajlanan hoparlörler, yeni bir tasarım ve farklı renk seçenekleriyle kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Hem Clip 4’te hem de Go 3’te Bluetooth 5.1 desteği bulunuyor. Her iki ürün suya ve toza dayanıklılık konusunda IP67 sertifikasına sahip. Hoparlörlerin şarjı için de USB-C girişi kullanılıyor.

JBL’den verilen bilgiye göre, Go 3 tam şarjla 5 saat boyunca müzik dinlemeyi mümkün kılıyor. Clip 4’te ise bu süre 10 saate kadar çıkıyor. Hoparlörlerin pil ömrü bakımından seleflerinden çok farklı olmadığını belirtmekte fayda var.

Hem Clip 4 hem de Go 3 farklı nesnelere bağlanabiliyor veya tutturulabiliyor. Bu da her iki ürünü diğer Bluetooth hoparlörlere kıyasla daha kullanışlı ve çok yönlü hâle getiriyor. Clip serisinde daha önce de mümkün olan bu işlem, Go serisinde ilk defa yapılabiliyor. Her iki model için de kırmızı, mavi, yeşil, gri ve kamuflaj gibi renk seçenekleri mevcut.

Daha büyük bir seçenek arayanlar içinse 15 saate kadar pil ömrü vadeden JBL Xtreme 3 tanıtıldı. USB-C girişi taşıyan Xtreme 3’te de suya ve toza karşı dayanıklılık konusunda IP67 sertifikası bulunuyor. JBL, Xtreme 3’ün başka bir cihazı şarj etmek amacıyla kullanılabileceğine de dikkat çekiyor.

JBL Clip 4, aralık ayında 69.95 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Go 3, ekim ayında 39.95 dolar karşılığında piyasaya sürülecek. 349.95 dolarlık Xtreme 3 içinse kasım ayını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER