Teknoloji

JBL Boombox suya dayanıklı kasasıyla 24 saat pil ömrü vadediyor

jbl boomboxŞirketler iki hafta sonra başlayacak IFA 2017’de sergileyecekleri ürünlerden bazılarını şimdiden gözler önüne çıkarıyor. JBL de bu şirketler arasında yer alıyor. Ses ürünleri pazarının önde gelen üreticilerinden olan JBL yeni ürünüyle 80’lere selam gönderiyor. JBL Boombox adını taşıyan büyük hoparlör, suya dayanıklı kasası ve uzun sayılabilecek pil ömrüyle dikkat çekiyor.

5.2 kilogram ağırlığındaki taşınabilir hoparlör, hem sıçramalara hem de suya daldırmaya karşı dayanıklı bir kasaya sahip. Buna ek olarak, cihazda 20000 mAh kapasiteli büyük bir pil bulunuyor. Bu pil, 24 saatlik bir kullanım süresi vadediyor. Bu iki özellik sayesinde JBL’in yeni hoparlörü, havuz başında veya kamp gezilerinde kullanıma uygun hâle geliyor.

Büyük pilinin Boombox’a sağladığı faydalar, uzun kullanım süresiyle sınırlı kalmıyor. İki adet USB girişi taşıyan hoparlör, diğer cihazları şarj edecek bir güç kaynağı olarak da kullanılabiliyor. İç ve dış mekan için farklı dinleme modları sunan Boombox, Bluetooth ve Connect+ ile diğer JBL hoparlörlere bağlanabilecek.

JBL Boombox sonbaharda satışa sunulacak

JBL’in yeni hoparlörü sonbaharda piyasaya sürülecek. Hoparlör İngiltere’de 399.99 pound (1814 TL) karşılığında satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER