Manşetler

Jawbone Up24 bilekliği ve Up uygulaması artık Android ile uyumlu

Jawbone Up24 egzersiz bilekliğinin ve onunla birlikte çalışan Up uygulamasının Android ile uyumlu hâle geldiğini açıkladı.

jawbone-up-android-110314Şirketin piyasaya sürdüğü en yeni egzersiz takip ürünü olan Up24 ve onunla çalışan uygulama şimdiye kadar sadece iOS platformunda kullanılabiliyordu. Şimdiyse Android kullanıcıları da bu bilekliği satın alma ve yakalanan verileri Bluetooth aracılığıyla akıllı telefonlarına aktarma fırsatı elde etti. Ayrıca gerçek zamanlı bildirim ve veri depolama desteği de Android’de kullanılabilir olacak.

Up uygulaması Up24 bandının nimetlerinden yararlanmak için kullanılan birincil yöntem ve Android kullanıcıları bugüne kadar bu imkanlardan yoksun kalıyordu. Söz konusu uygulama sayesinde mevcut ve geçmişe dönük verileri herhangi bir zamanda görmek mümkün oluyor. Üstelik Up uygulaması Jawbone’un egzersiz takip ekosisteminin temel arayüzü olarak iş görüyor.

Jawbone geçtiğimiz günlerde Up Coffee olarak adlandırılan yeni bir iPhone uygulaması yayınlamıştı. Söz konusu uygulamanın Android platformuna ne zaman geleceğiyse şu an için bilinmiyor.

İlgili >> Jawbone

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER