Teknoloji

Japon mobil operatör NTT DoCoMo’ya göre Sony Xperia Tablet Z 22 Ocakta tanıtılacak

Bu haftanın ortalarında çıkan Sony Xperia Tablet Z dedikodularıyla ilgili olarak bu ürünün yılın ikinci yarısı gelmeden çıkmayabileceği şeklinde bir tahminde bulunmuştuk. Ancak daha sonra çıkan haberler Sony’nin çıkışı iddia edilen bu yepyeni tableti fazla vakit kaybetmeden piyasaya süreceğini işaret ediyor. Şirketin ana vatanında faaliyet gösteren Japon mobil operatör NTT DoCoMo bu cihazın 22 Ocak Salı günü Japonya’da resmen tanıtılacağının haberini verdi.

Snapdragon S4 işlemcili bu tabletin 22 Ocakta gerçekleşecek resmi Japonya lansmanı sonrasında 23 Ocakta gerçekleşecek olan akıllı telefon modelleri fuarında gösterilmesi bekleniyor. Söz konusu bilgi DoCoMo Smartphone Lounge adı verilen ve NTT DoCoMo’nun web sitesi altında yer alan özel bir bölümde yer alıyor. Sony Xperia Tablet Z muhtemelen Japonya’da tanıtıldıktan sonra gelecek ay Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresiyle birlikte Avrupa’ya da ayak basmış olacak.

Daha önceki dedikodular Sony Xperia Tablet Z’nin 10.1 inç Full HD ekran, Snapdragon S4 işlemci, 2 GB RAM ve 32 GB kapasiteli dahili bellek barındıracağını işaret ediyor. Ayrıca cihazın arkasında da 8 megapiksel kameranın yer alacağı öne sürülüyor.

İlgili >> PocketNow

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER