Eğlence

James Cameron yanlışlıkla beşinci Avatar filmini yazmış

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

avatar-150115

James Cameron, Avatar’ı bir “sinema evreni”ne dönüştürme isteğini hiçbir zaman gizlemedi. İlk filmin büyük başarısının ardından iki devam filmi daha çekmeye karar veren yönetmen, yardımcı yazarların desteğiyle hızını alamamış ve üç Avatar filminin senaryosunu kaleme almıştı. Avatar’ın ilk devam filminin gösterimi 2017’ye ertelense de, James Cameron”ın beşinci Avatar filminin de senaryosunu aradan çıkarttığı konuşuluyor.

Titanik gibi filmlerde James Cameron ile birlikte çalışan kompozitör James Horner, HeyUGuys sitesine verdiği röportajda ünlü yönetmenin dördüncü devam filminin senaryosunu da yazdığını ve şu anda son filmi diğer filmlere entegre etmeye çalıştığını belirtti. Cameron’ın devam filmlerinin sayısını üçte tutmaya kararlı olduğunu söyleyen Horner, Cameron’ın eninde sonunda bu hedefine ulaşacağından emin olduğunu sözlerine ekledi. 

James Cameron’ın devam filmlerinin sayısını üçe indirmesi durumunda, son Avatar filminin 2019’da vizyona gireceği düşünülüyor. Aksi takdirde Avatar macerasının 2020’li yıllara da sarkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER