Eğlence

Yeni James Bond filmini Danny Boyle yönetecek

amazon james bond

james bondJames Bond serisinin 25. filmi için hazırlıklar devam ediyor. “Yeni filmi kim yönetecek?” sorusunun cevabı uzun süredir merak ediliyordu. Bu sorunun cevabı sonunda verildi. Filmin yönetmenliğini “Trainspotting” ve “Milyoner” gibi popüler filmleri de yöneten Danny Boyle üstlenecek.

Bond rolünün sahibi yeni filmde de değişmeyecek. İngiliz aktör Daniel Craig, beşinci kez 007 olarak sinema izleyicilerinin karşısına çıkacak. Filmin çekimleri 3 Aralık 2018’de başlayacak. Bond’un en yeni macerası 25 Ekim 2019’da vizyona girecek.

Filmin senaryosunu uzun süredir Danny Boyle ile çalışan John Hodge kaleme alacak. Hodge’un senaryosunu yazdığı filmler arasında “Trainspotting”, “Mezarını Derin Kaz”, “Kumsal” ve “Çevik Kuvvet” gibi yapımlar bulunuyor.

Yeni James Bond filmine dair detaylar henüz sınırlı olsa da, Boyle’un yönetmen koltuğuna oturması daha önce Bond serisinde boy göstermiş oyuncuları heyecanlandırmışa benziyor. Skyfall ve Spectre’de Q rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Ben Whishaw, Boyle’un yeni filmi yöneteceğini duyduğunda büyük bir heyecana kapıldığını belirtti. Whishaw, Boyle’un Daniel Craig’in Bond karakterine verdiği yeni yön için mükemmel bir tercih olduğunu sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERLER