EğlenceManşetler

Yeni James Bond filminin ismi açıklandı: Spectre

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

 

spectre-james-bond

24. James Bond filminin ismi nihayet açıklandı. 6 Kasım 2015’te vizyona girecek olan film, Spectre adını taşıyacak. Filmin ismi internetten canlı olarak yayınlanan özel bir etkinlikle duyuruldu. Yönetmen Sam Mendes, filmin ismiyle birlikte Bond’un filmde kullanılacağı otomobili ve oyuncu kadrosunun Daniel Craig dışındaki isimlerini açıkladı.

James Bond, Spectre’de Aston Martin DB10’u kullanacak. BBC’nin popüler dizisi Sherlock’ta Sherlock Holmes’un ezeli düşmanı Moriarty’yi canlandıran Andrew Scott, 24. James Bond filminde Denbigh rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Christoph Waltz ise Oerhauser isimli bir karaktere hayat verecek. Dave Bautista, Monica Bellucci ve Léa Seydoux oyuncu kadrosunun diğer üyeleri arasında yer alıyor. Prodüksiyon çalışmaları yarın başlayacak filmin çekimleri Londra, Mexico City, Roma, Tangier & Erfoud, Fas, Sölden, Obertilliach ve Altausee Gölü’nde gerçekleştirilecek.  

İlk Bond filminden 50 yıl sonra, 2012’de vizyona giren Skyfall, dünya çapında elde ettiği 1.1 milyar dolarlık hasılatla serinin gişedeki en başarılı filmi olmuştu. Skyfall’un yönetmeni Sam Mendes ve başrol oyuncusu Daniel Craig dışında senaristler John Logan, Neal Purvis ve Robert Wade de Spectre’nin prodüksiyonunda görev alacak. Sam Mendes bu yıl içinde katıldığı bir televizyon programında yeni Bond filminin doğrudan Skyfall’un devam olmayacağını, ancak aynı dünyada yaşamayı sürdüreceğini belirtmişti. Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear ve Ben Whishaw gibi Skyfall’da rol alan oyuncular, Spectre’de de boy gösterecek.

İLGİLİ HABERLER