Eğlence

Yeni James Bond filmi Spectre’nin kamera arkası Snapchat’te

spectre-snapchat-261015

Yeni James Bond filmi Spectre’nin vizyona girmesine oldukça kısa bir süre kaldı. Filmi izlemek için sabırsızlanan James Bond hayranları, heyecanlarını Snapchat aracılığıyla biraz olsun dizginleyebilir. Spectre için oluşturulan özel Snapchat Discover kanalı, filmin kamera arkasını ve oyuncuların özel açıklamalarını Snapchat kullanıcılarının karşısına getiriyor.

Deadline’da yer alan habere göre, Snapchat ilk kez bir filmin promosyon çalışmalarına yardımcı oluyor. Spectre’nin Snapchat Discover kanalındaki içeriğine aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 17 ülkeden 24 saat boyunca erişilebilecek.

Deadline’a konuşan Sony Pictures pazarlama yöneticisi Dwight Caines, Snapchat’teki Spectre içeriğine sadece bir gün boyunca erişilebileceğinin altını çizdi. Snapchat içerik yöneticisi Nick Bell ise Snapchat ekibinin James Bond serisine hayran olduğunu ve kullanıcılara özel içerikleri ulaştırmaktan ötürü mutluluk duyduklarını belirtti.

Paylaşılan içeriklerde Roma sokaklarında gece çekilen kovalamaca sahnesini ve Alpler’de film çekmenin zorluğunu görmek mümkün oluyor. Spectre ülkemizde 6 Kasımda vizyona girecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER