Eğlence

James Bond filmleri kısa bir süre için YouTube’da ücretsiz

james bond youtube
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

YouTube, James Bond hayranları için bir güzellik yapıyor ve film koleksiyonunu kısa bir süre için tamamen ücretsiz biçimde izleme imkanı sunuyor. Ne var ki, bu güzellik Türkiye’deki kullanıcıları kapsamıyor. Bu ücretsiz videoları ülkemizden izlemek mümkün değil. Ancak VPN kullanarak izleme fırsatınızın olduğunu belirtelim.

Tabii ki, ücretsiz olduğu için film arasında reklamları izlemek gerekiyor. Bu arada her film YouTube’un sunduğu arşivde bulunmuyor. Örneğin Skyfall ve Spectre gibi iki daha yeni James Bond filmini izlemek isteyenlerin bunları kiralamaları gerekiyor. Ücretsiz YouTube yayınının ne kadar süreceği belli değil, ancak ömür boyu olmasını beklemiyoruz. Üstelik gelecek James Bond filmi No Time to Die‘ın Nisan 2021’de gösterimini dikkate alırsak, o zamana kadar ücretsiz izleme imkanı da sona erebilir.

En başta da belirttiğimiz gibi, ücretsiz James Bond filmleri fırsatı Türkiye’deki YouTube’da açık değil, ülke kısıtlaması var. Ancak VPN kullanarak bu kısıtlamanın etrafından dolaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER