Eğlence

Jack White interaktif videosunda üç farklı deneyimi bir araya getiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

jack-white-200215

The White Stripes ve The Raconteurs gibi gruplarla tanınan, şu sıralarda ise kariyerine solo olarak devam eden Jack White, müzik endüstrisinin farklı şeyler denemekten çekinmeyen isimleri arasında yer alıyor. “That Black Bat Licorice” isimli şarkısının videosu için de farklı bir çalışma gerçekleştiren ünlü müzisyen, kullanıcılara tek bir deneyimde birleştirilebilecek üç farklı video sunuyor.

Kullanıcılar ”Oynat” butonuna tıkladıkları zaman karşılarına James Blagden’in imzasını taşıyan bir animasyon çıkıyor. Üç tuşuna basıldığı zaman ekrana Jack White’ın da olduğu görüntüler gelirken, B’ye basıldığında kafalarını sallayan veya zıplayan insanlar görülüyor. Tuşlara hızlı basıldığında veya bir tuşa uzun süre basılı tutulduğunda ortaya oldukça ilginç bir deneyim çıkıyor. Hiçbir tuşa basılmadığı zaman ise ekranda yine Blagden imzalı animasyon dolaşıyor. Bütün bu görsel değişim esnasında “That Black Bat Licorice” arkada çalmaya devam ediyor.

İnteraktif deneyim için 3 ve B tuşlarının seçilmesinin ardında ise Jack White’ın plak şirketinin Third Man Records adını taşıması ve klibin yönetmen koltuğunda Brad Holland’ın oturması yatıyor. Şarkı sözleri ve video için kaydedilen kareler arasında bağlantı bulunması da ortaya koyulan işin derinliğini artırıyor.

İLGİLİ HABERLER