Teknoloji

Jabra Elite 85t kulaklıklar için yeni renk seçenekleri yolda

Jabra elite 85t yeni renk

2018 yılından bu yana Elite serisi altında topuz formatında kaliteli kablosuz kulaklıklar sunan Jabra, Elite 65t ile iyi bir başlangıç yapmıştı. Arkasına aldığı bu rüzgarı sürdürmeyi hedefleyen şirket, Elite 75t ile çıtayı biraz daha yukarıya taşımıştı. Elite 75t’nin en önemli eksiği ise aktif gürültü engelleme özelliğinin olmamasıydı. Bu konudaki eleştirilere kulak veren şirket, 22 Eylül 2020 tarihinde Jabra Elite 85t modelini duyurmuş ve bu modelde ”ileri düzey” aktif gürültü engelleme özelliği sunmuştu. Ancak görünen o ki, şirket sunmuş olduğu kablosuz kulaklığı daha cazip kılmakta kararlı.

11 Ocak 2021’de start veren ve ilk kez dijital ortamda gerçekleşen CES 2021 etkinliğinde Jabra, Elite 85t model kablosuz kulaklıklar için dört yeni renk seçeneğinin geleceğini duyurdu.

Jabra Elite 85t için yeni renk seçenekleri neler?

Elite 85t için ilk etapta sadece titanyum/siyah renk kombinasyonu piyasaya sunulmuştu. CES 2021 etkinliğinde yapılan tanıtımda ise yeni renk seçenekleri görücüye çıktı. Yapılan tanıtımda Altın/Bej, Bakır/Siyah, Siyah ve Gri renk seçenekleri kullanıcıların beğenisine sunuldu. Yeni renk seçenekleriyle oldukça güzel görünen Elite 85t, şimdiden oldukça beğeni toplamış gibi duruyor.

 

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER