Teknoloji

Jabra Elite 65e aktif gürültü bastırma ve sekiz saat pil ömrüyle geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

jabra elite 65eJabra, aktif gürültü bastırma özellikli ve boyun yakalı yeni kulaklıkları Jabra Elite 65e’nin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni ürün, barındırdığı üç adet mikrofon sayesinde verimli bir gürültü bastırma sistemi sunuyor, ses kalitesini iyileştiriyor. Aynı zamanda sekiz saate kadar varan pil ömrü sunuyor. ANC kapatıldığı takdirde bu süre 13 saate çıkıyor. Apple’ın Beats X kulaklıkları gibi ince görünümlü yaka tasarımı yerine biraz daha dikkat çekici bir tasarım tercih edilmiş.

Elite 65e; kullanılan işletim sistemine bağlı olarak Alexa, Siri ve Google Asistan ile çalışabiliyor. Aynı zamanda Jabra Sound+ uygulaması üzerinden ekolayzır da kullanılabiliyor. Elite 65t’de olduğu gibi, 65e’de de “HearThrough” adı verilen, kulaklık takılıyken de dışarıdaki sesleri duyabilme özelliği bulunuyor.

jabra elite 65e

Yine 65t gibi, Bluetooth 5 desteğine sahip. Böylelikle akıllı telefonlarla daha kolay ve verimli biçimde eşleştirilecektir. Ancak henüz Bluetooth 5 üzerinde kararlaştırılmış bir ses protokolü bulunmuyor. Bu nedenle söz konusu desteğin avantajlarından tam olarak yararlanmak şu an için mümkün olmayacaktır.

Jabra’nın kablosuz kulaklığının, Qualcomm’un QC5100 yongaseti kullandığı tahmin ediliyor. Bu işlemci, kolay bağlantı kurulumu ve yüksek bağlantı kalitesiyle AirPods’a rakip olabilecek kulaklıkların hayata geçirilmesini amaçlıyor.

Elite 65e, nisan ayında 199 dolarlık yurt dışı fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER