Teknoloji

Jabra Elite 4 Active spora aktif gürültü engellemeyi ekliyor

jabra elite 4 active

Jabra Elite 4 Active adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını CES 2022’de tanıttı. Spor odaklı bir kulaklık olan Elite 4 Active, şirket tarafından “uygun fiyatlı” olarak tanımlanan seçenekler arasında bulunuyor.

Elite 4 Active’in en önemli özelliği olarak aktif gürültü engelleme öne çıkıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcıların spor yaparken kendilerini dış faktörlerden daha etkin şekilde soyutlamaları mümkün oluyor.

Elite 4 Active, suya ve tere karşı IP57 dayanıklılık sertifikasına sahip. Böylelikle kulaklığın spor sırasında ter veya yağmurdan etkilenmesinin önüne geçiliyor. Buna ek olarak, güvenlik amacıyla spor yaparken dış sesleri duymak isteyenler için de şeffaf ses modu Elite 4 Active’de mevcut.

Elite 4 Active’de kullanıcılar ekolayzer ayarlarını kişiselleştirebiliyor. Tek şarjla 7 saat boyunca müzik dinleme imkanı sağlayan kulaklık, şarj kutusuyla toplamda 28 saatlik bir süre sunuyor. Kutu, kulaklığı üç kez şarj edebiliyor.

jabra elite 4 activeElite 4 Active’de Amazon Alexa, Spotify Tap ve Google Fast Pair destekleri mevcut. Bu sayede kulaklıkla cihazı daha hızlı şekilde bağlamak ve müzik dinlemeye başlamak mümkün hâle geliyor.

Jabra Elite 4 Active Avrupa’da 119 avro, ABD’de ise 119 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER