Teknoloji

Jabra Elite 25e yaka bantlı kulaklık 18 saat pil ömrü sunuyor

Jabra IFA 2017’de Elite 25e kulak içi stereo yaka bantlı kulaklık modelini duyurdu. Son zamanlarda tanıtılan benzer kulaklık ürünleri gibi, Elite 25e de pil ömrüne öncelik veriyor. Bu ürün 18 saate kadar konuşma ve müzik dinleme imkanı sunuyor. Ayrıca 22 günlük bekleme süresine de sahip.

Etkileyici pil ömrünün yanı sıra, yeni Elite 25e’nin rüzgar korumalı mikrofonu bulunuyor. IP54 sertifikası ile de suya dayanıklılığı belgeleniyor. Bluetooth üzerinden sekiz farklı cihaza bağlanabiliyor ve aynı anda iki cihaz ile bağlantı kurabiliyor. Böylelikle bir yandan müzik dinlerken bir yandan da gelen bir telefon çağrısına, iki farklı cihazla da bağlantıyı koparmadan cevap verebilirsiniz.

Atanmış ses kontrol tuşu sayesinde tek tuşla Siri ve Google Asistan’a da erişim imkanı sunuluyor. Tüm bunlar, Jabra Elite 25e’nin amacının kullanıcının ellerini telefonundan mümkün olduğu kadar uzak tutmak olduğu anlaşılıyor.

48 gr. ağırlığıyla nispeten hafif olarak nitelendirebileceğimiz kulaklık esnek yaka bant tasarımına sahipken, EarGels sayesinde de hem daha iyi ses hem de daha fazla rahatlık sunuluyor.

80 dolarlık yurt dışı satış fiyatına sahip olan Jabra kablosuz kulaklıklar yüksek fiyat-performans oranıyla göz dolduracak gibi görünüyor. Özellikle uzun pil ömrü bu ürünü çekici kılıyor. Tek bir şarj ile birkaç gün çalışma imkanı sunması sahiplerinin hoşuna gidecektir.

Elite 25e hem teknik özellikler hem de tasarım bakımından Jabra’nın mevcut Halo Smart yaka bantlı kulaklıklarla hemen hemen aynı gönüyor. Halo Smart da benzer özellikler ve 17 saatlik pil ömrüyle eskisine göre daha düşük fiyatla sunuluyor.

Jabra’nın Elite 25e kulaklıkları şirketin web sitesi üzerinden, yurt dışında ön siparişe sunuldu.

İLGİLİ HABERLER